Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Μ. Γλέζος από τον Βόλο: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αυτοδύναμος και θα ανοίξει μια νέα Ιστορία» (Video)

    Μ. Γλέζος από τον Βόλο: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αυτοδύναμος και θα ανοίξει μια νέα Ιστορία» (Video)

    Παρασκευή 01 Ιουνίου 2012
    Δήλωσε στο e-Volos.gr πως όσοι ρίχνουν λάσπη στο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνουν λάσπη στον ελληνικό λαό, ενώ σημείωσε πως: "Ρίχνουν τόνους λάσπης στο ...
    ΣΥΡΙΖΑ, για όλα τα κακά φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και για την ελονοσία και για τον καρκίνο, αυτό δείχνει ότι έχουν καταλάβει ότι έχουν χάσει την εξουσία"
    Στο βόλο βρίσκεται από νωρίς σήμερα το πρωί , Παρασκευή 1 Ιουνίου, ο πρώτος στη λίστα του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος.
    Ο κος. Γλέζος φτάνοντας στον Βόλο, επισκέφθηκε τα γραφεία του ΙΚΑ, ενώ αργότερα βρέθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και συνομίλησε με νεφροπαθείς της Μαγνησίας που βρίσκονταν στο Νοσοκομείο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το διατροφικό επίδομα του Απριλίου και του Μαΐου αλλά και για το γεγονός ότι τα φάρμακα που πρέπει να λαμβάνουν είναι πανάκριβα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταποκριθούν κινδυνεύοντας έτσι οι ζωές τους.
    Αμέσως μετά πραγματοποίησε ομιλία στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, συζητώντας παράλληλα με τους εργαζόμενους του Ιδρύματος για τα προβλήματα στον τομέα της Υγείας.
    Στις 18:30 ο Μανώλης Γλέζος παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου στα Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αναφερόμενος αναλυτικά στο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
    Ο πρώτος στη λίστα του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, μίλησε στην κάμερα του e-Volos.gr, επισημαίνοντας πως η Μαγνησία είναι πρωτοπόρα στους αγώνες, κάτι που φαίνεται από το  γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ στην Μαγνησία απέσπασε ποσοστό κατά 1% μεγαλύτερο, από το συνολικό ποσοστό του κόμματος, σημειώνοντας πως ο μόνος λόγος που επισκέφτηκε την Μαγνησία είναι για να πάρει θάρρος και να συνεχίσει τους αγώνες.
    Σε ερώτηση του e-Volos.gr σχετικά με την κριτική που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες εβδομάδες από τα κόμματα αλλά και από τα ΜΜΕ, ο κος Γλέζος μεταξύ άλλων τόνισε πως: "Ρίχνουν τόνους λάσπης στο ΣΥΡΙΖΑ, για όλα τα κακά φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και για την ελονοσία και για τον καρκίνο, αυτό δείχνει ότι έχουν καταλάβει ότι έχουν χάσει την εξουσία και αυτή πια έχει πάει στο λαό...εξαπολύουν τόνους λάσπης όχι στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στον Ελληνικό λαό".
    Τέλος, ερωτηθείς για το αποτέλεσμα της κάλπης της 17ης Ιουνίου δήλωσε βέβαιος για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας πως "Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αυτοδύναμος, θα ανοίξει μια καινούρια Ιστορία για τον τόπο, όπου οι Έλληνες θα είναι αυτοδύναμοι με μια κυβέρνηση του λαού"
    Η περιοδεία του Μανώλη Γλέζου στον Βόλο θα ολοκληρωθεί με ομιλία που θα πραγματοποιήσει στις 20:30 στο χώρο του παλιού Λιμεναρχείου.
    ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ τι δήλωσε στο e-Volos.gr o ο πρώτος στη λίστα του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος.
    http://e-volos.gr/

    Δεν υπάρχουν σχόλια: