Ο Ευγένιος Παπαδόπουλος (Ολύμπιος) υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες


http://1.bp.blogspot.com/_UyewMQ8Ab-o/TJdVeiutE4I/AAAAAAAAHH0/QEkDMF_jzJc/s400/63022_440750212139_764822139_5030113_2278105_n.jpg 

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Σας κοινοποιώ σήμερα την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές γιατί, όπως ΠΑΝΤΑ και ΔΗΜΟΣΙΑ υποστήριζα, Ο ΑΓΩΝΑΣ πλέον πρέπει να μεταφερθεί γενναιότατα ΜΕΣΑ στον αληθινό πόλεμο, που όρισαν ανελέητα εγκληματικές κατά της κοινωνίας και της... πατρίδας μας πολιτικές!
Επέλεξα ως χώρο της πρώτης μου στράτευσης τους "Ανεξάρτητους Έλληνες", έναν πολιτικό φορέα που εμπνεύσθηκε και δημιούργησε απολύτως ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ο Πάνος Καμμένος!
Όσοι με γνωρίσατε στα ΜΜΕ έχετε ήδη άποψη για την στάση μου στα κοινωνικά και πολιτικά μας ζητήματα!
ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ υπήρξα ανέκαθεν γιατί πάντα πίστευα πως η Ελλάδα και οι Έλληνες έχουν αυτόνομες και πηγαίες δυνάμεις να ορίσουν επάξια την φωτεινή τους διαδρομή!
Πάντα γνώριζα πως σε τούτο τον ευλογημένο τόπο τα εμπόδια και οι παγίδες δεν ήταν πρωτίστως ευθύνη του λαού μας αλλά μιας αμετανόητης και ατιμώρητης πολιτικής!
Θεωρώ, λοιπόν, πως ΤΩΡΑ είναι η ώρα να αντιδράσουμε ως αφυπνισμένοι και να αντισταθούμε και να διορθώσουμε με αληθινούς ΑΓΩΝΕΣ τα "κακώς κείμενα",χωρίς να εξαιρέσουμε ούτε καν τον κακό μας εαυτό!
Προσωπικά, δεν μπορώ χωρίς ΑΓΩΝΕΣ!
Προσκαλώ ΚΑΙ τους ομόψυχούς μου σε αυτόν τον Αγώνα!
Την ανατροπή του Σάπιου και του Βλαβερού την χρωστάμε σαν Πολίτες και σαν Έλληνες πέρα από τους εαυτούς μας και στα παιδιά μας, ίσως και στους Έλληνες που δεν γεννήθηκαν ακόμη!
Είμαστε ΗΔΗ οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" και αυτό ακριβώς στο εξής οφείλουμε να το αποδεικνύουμε στην πράξη!
Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τον ΑΓΩΝΑ τον ΚΑΛΟ!

Με σεβασμό και αγάπη!

ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ [ΟΛΥΜΠΙΟΣ]
[Ενας από τους αναρίθμητους "Ανεξάρτητους Ελληνες"]