Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΑΗΤΤΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-0

Κυριακή 22 Απριλίου 2012
ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τερμάτισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, χωρίς ήττα.Συνεχίζει όμως και στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ χωρίς.. ήττα και είναι η πρωτοπόρα ομάδα της βαθμολογίας.
Την Κυριακή 22-4-2012 κέρδισε για άλλη μία φορά φέτος το αντίστοιχο τμήμα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με σκόρ 1-0.
Ο ΑΓΩΝΑΣ:
Η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ κέρδισε πολύ άνετα (παρά το μικρό σκόρ), ήταν καλύτερη ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, που δέν έδωσε δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να την πιέσει και δέν κινδύνευσε καθόλου.
Πέτυχε το γκόλ στο 10 λεπτό με σούτ βολίδα του Χατζηδίμπα.
Στο δέυτερο ημίχρονο χαλάρωσε λιγάκι, κυκλφόρησε όμως πολύ την μπάλλα και δέν κινδύνευσε αφού η ομάδα του Πιερικού έχασε μία και μοναδική ευκαιρία σε σούτ που απέρκουσε ο τερματοφύλακας Μελικιάν.Δικαιολογημένα τα παιδιά της ΣΧΟΛΗΣ κουράστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, γι αυτό έπαιξαν έξυπνα και έκαναν οικονομία δυνάμεων, αφού τις τελευταίες δύο εβδομάδες δίνουν καθημειρνά παιγνίδια λόγω της συμμεοτχής τους στα τουρνουά του Ν.Κεραμιδίου και του ΑΤΕΡΜΩΝΑ, όπου χθές στον τελικό κέρδισαν με σκόρ 3-0 την ομάδα του ΚΙΛΚΙΣ και κατέκτησαν την πρώτη θέση.
ΠΑΙΔΙΚΟ:(ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Γ) ΜΕΛΙΚΙΑΝ, ΧΑΤΖΗΚΩΝ/ΝΟΥ, ΚΛΙΑΝΗΣ, ΝΑΤΣΙΟΣ, ΧΑΛΚΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ Β, ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ Κ,  ΓΚΑΝΑΒΑΣ, ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ, ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ: ΝΑΖΛΙΔΗΣ,  ΝΙΚΟΥ, ΚΑΠΛΑΝΟΓΛΟΥ, ΜΠΙΝΙΑΣ Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια: