Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ Χωρίς τους Κουτσοσπύρο, Καρακούτση, Πουλόπουλο,Mε πάθος όμως και τον κόσμο για την νίκη


Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012 Αθλητισμός
Τον Βύζα Μεγάρων φιλοξενεί σήμερα το απόγευμα στο 1ο Ο.Α.Κ.Α Κατερίνης ο Πιερικός στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της football league ...
στοχεύοντας στην 5η συνεχόμενη νίκη ώστε να παραμείνει σε "τροχιά" ανόδου.
Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκε χθές το απόγευμα με χαλάρωμα στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου του Πιερικού με τους τιμωρημένους Κουτσοσπύρο, Καρακούτση να απουσιάζουν ύστερα από σχετική άδεια από τον προπονητή τους ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πουλόπουλος ο οποίος είναι ο τρίτος που δεν εχει δικαίωμα συμμετοχής στο σημερινό παιχνίδι λόγω τιμωρίας.
Απόντες επίσης θα είναι οι Καμινιώτης -Κόιτς που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, ενώ η αποστολή απαρτίζεται από τους παρακάτω είκοσι τρεις ποδοσφαιριστές:
Tσιντώτας, Χατζηζήσης, Γιατζιτζόγλου, Κοντέων, Δήμου, Ιντζόγλου, Πορτουλίδης, Πέντα, Μπλαζέφσκι, Μοκακέ, Γκουγκουλιάς (πιθανή ενδεκάδα), Συμεωνίδης, Πουρσανίδης, Ελευθεριάδης, Κωτσιόπουλος, Κραγιόπουλος, Λαζαρίδης, Τόσκας, Ρούσεφ, Μπακάλης, Παπαδόπουλος, Σκέντος, Σεχολάρι.
Γενική είσοδο 10 ευρώ για τον αγώνα με τον Βύζαντα, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πιερικός.
Αναλυτικά:
"Η ΠΑΕ Πιερικός ανακοινώνει ότι για τον αυριανό αγώνα (15.00) της ομάδας μας με τον Βύζαντα Μεγάρων, θα ισχύσει γενική είσοδος με 10 ευρώ. Λίγο μετά την έναρξη του β' γύρου του πρωταθλήματος, ο Πιερικός μας, που μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες, θέλει να ένα ακόμη βήμα προς το στόχο της ανόδου. Κανείς δεν πρέπει να λείψει από το πλευρό των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας. Όλοι παρόντες, όλοι δίπλα στην ομάδα μας. Τώρα είναι η ώρα του Πιερικού"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: