Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Τετάρτη 07 Μαρτίου 2012

http://3.bp.blogspot.com/-Bm-8CbcakuI/TW96uZiw42I/AAAAAAAAMkw/60kQfT43Uzw/s1600/DSC07714epime.jpg 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ
Προσκαλείστε να παραβρεθείτε σε.. συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσουν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας και οι Εμπορικοί Ακόλουθοι που θα επισκεφθούν στις 7 και 8 Μαρτίου την Πιερία.
Η συνέντευξη τύπου θα δοθεί την Τετάρτη 7 Μαρτίου στις 6μ.μ., στο Επιμελητήριο Πιερίας.
Σημειώνεται ότι στις 7μ.μ. θα ακολουθήσει η κεντρική εκδήλωση.
 
Στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες,
 
Γραφείο Τύπου ΕΒΕ Πιερίας
τηλ: 2351078317
 
ΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ
από στελέχη  
Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων
( ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ) σε:
           
                                               ◦ Ρωσία
                                               ◦ Πολωνία
                                               ◦ Ιταλία                                               
                                               ◦ Σκόπια
                                               ◦ Ρουμανία
                                              
Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012, ώρα 18:30
στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας

Το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με τη Β8 Διεύθυνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Υπουργείου Εξωτερικών και με γνώμονα την ανάγκη εντατικοποίησης της προσπάθειάς του για τη στήριξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, δεδομένου του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που εκδήλωσε η ελληνική επιχειρηματική κοινότητα, συνεχίζουν την υλοποίηση του Προγράμματος «Ημέρες Πληροφόρησης Επιχειρηματιών», με στόχο τη διαρκή ενημέρωση της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας για τις προοπτικές και τις ευκαιρίες που ανακύπτουν στις ξένες αγορές.

Στο πλαίσιο αυτό προχωρούμε στη διοργάνωση αρχικά μιας ιδιαίτερα σημαντικής ενημερωτικής εκδήλωσης, όπου οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες και εκπρόσωποι επιχειρήσεων θα ενημερωθούν από στελέχη Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων ( Εμπορικούς Ακολούθους ) για τις αγορές των χωρών, Ρωσία, Πολωνία, Ιταλία, Σκόπια και Ρουμανία.  Παράλληλα θα υπάρξει και αναλυτική ενημέρωση των εκπροσώπων των επιχειρήσεων για τις αρμοδιότητες και δραστηριότητες της Β8 Διεύθυνσης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Υπουργείου Εξωτερικών.

Την Τετάρτη 7 Μαρτίου και ώρα 18:30 τα στελέχη Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων θα παρουσιάσουν τη κάθε μία αγορά, θα αναδείξουν τους δυναμικούς κλάδους της κάθε οικονομίας και τις δυνατότητες συνεργασίας και εξαγωγής ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Την Πέμπτη 8 Μαρτίου και από ώρα 10:00 οι συμμετέχοντες της προηγούμενης ημέρας που θα έχουν δηλώσει γραπτώς το σχετικό ενδιαφέρον τους, θα έχουν τη δυνατότητα για συναντήσεις με  τα στελέχη Ο.Ε.Υ., με στόχο την έγκυρη και εξειδικευμένη πληροφόρησή τους .
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: