Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Τέτοια Ωρα Τέτοια Λόγια 07-03-2012 (Δημοσιεύτηκε από ΕΠΤΑ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ )

Τετάρτη 07 Μαρτίου 2012

http://www.eptanews.gr/media/k2/items/cache/e2514efc12d4fe082fdc20ab2f336dc3_L.jpg 
Πέρασε μια εβδομάδα και ο Καρατζαφέρης δεν έκανε ούτε μια κωλοτούμπα! Πρέπει να.. είναι η καλύτερη φετινή επίδοση για τον ίδιο για φέτος!
Η Δημοκρατική Αριστερά θέλει να συνδιαμορφώσει, λέει,  με τα ακτιβιστικά κινήματα ένα πρόγραμμα βγαλμένο από την κοινωνία. Αλήθεια οι εθελοντές των ακτιβιστικών κινημάτων θέλουν να μπει ταμπελάκι συνεργασίας με τα κόμματα…;

Για μη καταβολή των δεδουλευμένων τους κάνουν λόγο με ανακοίνωσή τους οι νοσοκομειακή γιατροί  της Πιερίας που με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης Στέργιου Φαρμάκη εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν τα εξής:
«Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης σε τοπικό κανάλι στις οποίες αναληθώς ανέφερε ότι δεν υπάρχει καθυστέρηση στην πληρωμή των γιατρών του Νοσοκομείου οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω: Οι γιατροί του νοσοκομείου αλλά και όλης της χώρας με ευθύνη των πολιτικών προϊσταμένων του κ. Φαρμάκη δεν έχουν πληρωθεί για τις εφημερίες του Δεκεμβρίου του 2011 καθώς και του Ιανουαρίου του 2012, γεγονός που δεν έγινε αντιληπτό από τον κ. Φαρμάκη και τους ομολόγους του καθώς οι αποδοχές των διοικητών καταβάλλονται κανονικά.  Ήδη σε αρκετά νοσοκομεία της χώρας έχουν ξεκινήσει επισχέσεις εργασίας και μάλιστα εδώ και ένα μήνα!!! Η Ένωση της Πιερίας αντιτάχθηκε σε αυτή την τακτική καθώς έτσι θα μετατεθεί το πρόβλημα στις πλάτες των πολιτών που ήδη υφίστανται πολλά. Αποφασίσαμε και το ίδιο προτείναμε και στην Ομοσπονδία μας, να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια ανοχής δίνοντας περιθώριο για την καταβολή των δεδουλευμένων μας ως τις 15 Μαρτίου. Τότε και εφόσον η καθυστέρηση στην πληρωμή μας φτάσει στο ΤΡΙΜΗΝΟ θα αναγκαστούμε και εμείς να προχωρήσουμε σε επίσχεση εργασίας καθώς οι χαμηλότερα αμειβόμενοι εξ ημών ήδη αντιμετωπίζουν βιοποριστικά προβλήματα.  Ελπίζουμε να δοθεί λύση μέσα στις επόμενες ημέρες αλλιώς οκ. Φαρμάκης και οι προϊστάμενοι του καλά θα κάνουν να προετοιμάσουν την απολογία τους για την άσκοπη ταλαιπωρία των ασφαλισμένων αντί της παραπληροφόρησης του κόσμου με ανακριβείς δηλώσεις».

Η γυναίκα του ψήφισε το μνημόνιο, αυτός … έφαγε το γιαούρτι. Ο λόγος για τον Γιώργο Νταλάρα του οποίου συναυλία εξελίχθηκε επεισοδιακά το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Κάποιοι, από το κοινό που συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει τη συναυλία αλληλεγγύης, πέταξαν γιαούρτια και καρέκλες στον καλλιτέχνη την ώρα που τραγουδούσε τις μεγάλες του επιτυχίες. Ο ίδιος πάντως, δεν διέκοψε τη συναυλία λέγοντας «είστε καλοδεχούμενοι και εσείς που σας αρέσουν τα τραγούδια και εσείς που δεν σας αρέσουν».

Τέο πάρε τη σωστή απόφαση πριν είναι αργά και πεταχτεί η τεράστια προσπάθεια που κάνεις στον κάλαθο των αχρήστων… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: