Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Κατά 1500% αυξήθηκε η πορνεία στην Αθήνα

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012
Υγειονομική βόμβα έτοιμη να απασφαλιστεί, με απρόβλεπτες συνέπειες για τον γηγενή και αλλοδαπό ανδρικό πληθυσμό της Αθήνας, αποτελούν οι ...20.000 παρανόμως εκδιδόμενες γυναίκες. Οι περισσότερες "συχνάζουν" στις αναρίθμητες πιάτσες του "αγοραίου έρωτα" που έχουν στηθεί στο κέντρο και τις παρακείμενες γειτονιές της πόλης και σε οίκους ανοχής "στούντιο" που δεν διαθέτουν άδεια λειτουργίας.

Η ανεξέλεγκτη αύξηση της πορνείας, που σύμφωνα με τον δήμαρχο Αθηναίων ξεπέρασε το 1.500%, συνέτεινε στο να κάνουν θραύση τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.
Ασθένειες που είχαν ξεχαστεί από την εποχή του μεσοπολέμου, όπως η σύφιλη, η βλεννόρροια και τα κονδυλώματα, επανήλθαν στην επικαιρότητα. Τα νοσήματα, όμως, που κυριολεκτικά θερίζουν, κυρίως στις τάξεις των λαθρομεταναστών, είναι το AIDS και τα αφροδίσια όπου καταγράφηκε αύξηση των περιστατικών μόλυνσης κατά 580% και η ηπατίτιδα που εμφανίζεται αυξημένη κατά 360%. Οι εκτιμήσεις, μάλιστα, είναι ιδιαίτερα δυσοίωνες για το μέλλον, καθώς συνεχίζεται η αθρόα εισροή αλλοδαπών στη χώρα μας.
Τελευταία δε παρατηρείται άνθηση της λεγόμενης ανδρικής πορνείας με την προσφορά σεξουαλικών υπηρεσιών από άνδρες, κυρίως ξένης προέλευσης, σε ομοφυλόφιλους.
Υπολογίζεται ότι πάνω από 2.000 άτομα του "ισχυρού φύλου" εκδίδονται περιστασιακά ή και καθημερινά πολλές φορές χωρίς να παίρνουν καμία προφύλαξη κατ’ απαίτηση των εφήμερων πελατών τους.

Πλήθος οίκων ανοχής
Ο κ. Καμίνης μιλώντας χθες σε ημερίδα που διοργάνωσε για την εγκληματικότητα το Πάντειο Πανεπιστήμιο, υπενθύμισε τους εφιαλτικούς ρυθμούς αύξησης της πορνείας και εξέπληξε τους πάντες όταν ανακοίνωσε ότι από τους περίπου 700 οίκους ανοχής ή κέντρα σωματικής ευεξίας (όπως αποκαλούνται τα "στούντιο") μόνο ένας έχει άδεια! Σύμφωνα δε με επίσημα στοιχεία, από το σύνολο των εκδιδομένων στα "κόκκινα φανάρια" ή στον δρόμο, μόνο 700 απ’ αυτές ελέγχονται ιατρικά για λοιμώδη νοσήματα. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι ο νόμος επιβάλλει οι συγκεκριμένες ιερόδουλες να εξετάζονται κάθε 15 ημέρες σε Δημόσιο Αντιαφροδισιακό Νοσοκομείο.

Οι πιάτσες
Γεγονός είναι πάντως ότι κάθε φυλετική ομάδα έχει το δικό της πόστο στην περιοχή του εμπορικού κέντρου και των γειτονιών του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος. Η Ευρυπίδου, για παράδειγμα, όπως και η οδός Πατησίων (από το ύψος της πλατείας Αμερικής μέχρι τα Ανω Πατήσια) ανήκει στις Νιγηριανές, ενώ η Ομόνοια στις προερχόμενες από το πάλαι ποτέ Ανατολικό μπλοκ με έμφαση στις Ρουμάνες. Στην οδό Καποδιστρίου στη συμβολή της με τη Γ’ Σεπτεμβρίου κυριαρχούν στη μια πλευρά οι Αφρικανές, ενώ στην απέναντι οι Ανατολικοευρωπαίες. Στη Σωκράτους συγκεντρώνονται νεαρές τοξικομανείς από όλες τις φυλές του κόσμου και στον προαύλιο χώρο του Αγίου Κωνσταντίνου γηραιές κυρίες από τη Ρωσία, την Ουκρανία και τη Γεωργία. Ολα αυτά συντείνουν στο ότι οι αλλαγές στον ν. 2734/1999 που αφορά τα "εκδιδόμενα επ’ αμοιβή πρόσωπα" είναι αναγκαίες όσο ποτέ, διαφορετικά θα έχουμε εκδήλωση σεξουαλικών επιδημιών.

Ελέγχους για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησε προχθές το απόγευμα το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Σύμφωνα με την Αστυνομία έγιναν έλεγχοι σε δώδεκα οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας και συνελήφθησαν συνολικά είκοσι τρία άτομα εκ των οποίων είκοσι γυναίκες και τρεις άνδρες με κατηγορίες που τους βαρύνουν κατά περίπτωση για τα αδικήματα της παραβίασης σφραγίδων που έθεσε η Αρχή, διευκόλυνση ακολασίας άλλων και παράβαση των Νόμων περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.
Επιπλέον συντάχθηκαν και απεστάλησαν στον Δημόσιο Κατήγορο Αθηνών δύο Εκθέσεις Αρχής.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ -ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: