Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

FOOTBALL LEAGUE: ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-3 // ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012



Σε χθεσινό φιλικό παιχνίδι στη Μίκρα
Την ήττα γνώρισε  η ΑΕΠ Ηρακλής στο φιλικό συμπερασμάτων απέναντι στον Πιερικό με 1-3.
Ο Γιώργος Χατζάρας..
χρησιμοποίησε πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Μίκρας και σίγουρα έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από την αγωνιστική τους κατάσταση.

Λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες έδωσαν το φιλικό παιχνίδι, κάνοντας μια μίνι προετοιμασία, αλλά και ταυτόχρονα θέλησαν να διατηρήσουν οι παίκτες τους την αγωνιστική τους φόρμα, αφού όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Ο Λεωνίδας Μπίλης είχε τη δυνατότητα να τσεκάρει το βαθμό ετοιμότητας των αποκτημάτων του Ιανουαρίου, αλλά και συγχρόνως να δει την κατάσταση όλων των ποδοσφαιριστών που υπάρχουν στο ρόστερ.

Ο Πιερικός κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε παίρνοντας τη νίκη, ενώ όπως ήταν λογικό το ματς δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, λόγω των πολλών αλλαγών που έκαναν οι δύο προπονητές, καθώς σε κάθε ημίχρονο παρουσίασαν διαφορετική ενδεκάδα.  

Τέλος, είναι φανερό ότι η τεχνική ηγεσία της ΑΕΠ Ηρακλής αναζητεί το καλύτερο δυνατό σχήμα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Το παιχνίδι έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, καθώς η ομίχλη στις εγκαταστάσεις της Μίκρας ήταν πυκνή.

Πάντως, μετά από συνεννόηση των ανθρώπων των δύο ομάδων το φιλικό διεξήχθη κανονικά.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν οι κ.κ. Φάνης Τουτζιάρης, Γιώργος Κωστίκος και ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάκης Παπαϊωάννου.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 4΄ Γκολ: 0-1: Ο Κουτσοσπύρος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Χασιώτη, πήρε περίεργα φάλτσα και κατέληξε στα δίχτυα.
Στο 18΄ Ο Γκόγκας έφυγε στην πλάτη της άμυνας, όμως το σουτ που έπιασε, πέρασε πάνω από την εστία του Καρακούτση. 
Στο 33΄ Γκολ: 0-2: Ο Μοκάκε μπήκε από τα δεξιά μέσα στην περιοχή, "σέρβιρε" στον Μπλαζέφσκι που δε δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Κελπέκη.
Στο 34΄ Γκολ: 1-2: Πάσα του Σαπάνη, ατομική ενέργεια του Τσιτλακίδη που απέφυγε τον Καρακούτση και σε κενή εστία μείωσε σε 1-2.
Κίτρινη κάρτα στον Μπακάλη για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Νατσιόπουλο.
Στο 70΄ Σέντρα του Νατσιόπουλου από τα αριστερά, ο Κωστάκης δεν πρόλαβε να κάνει σωστά την προβολή για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Λόγω προβλημάτων τραυματισμού οι Νατσούρας, Κυβρακίδης αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο και στις θέσεις τους πέρασαν ξανά οι Γεωργίου, Παπαστεριανός. 
Στο 84΄Γκολ: 1-3: Συρτή σέντρα του Γκουγκουλιά, στην πορεία της μπάλας ο Σεχολάρι που σημείωσε το τρίτο γκολ των μελανόλευκων.
Στο 87΄ Ομορφη πάσα του Παπαστεριανού στον Κωνσταντινίδη από τη γωνία της περιοχής η μπάλα πέρασε άουτ.
Οι συνθέσεις των ομάδων (α’ ημίχρονο)
ΑΕΠ Ηρακλής
Κελπέκης, Χασιώτης, Παπαστεριανός, Προβατίδης, Οικονόμου, Τσιτλακίδης, Σαπάνης, Γκόγκας, Παληγεώργος, Σαββίδης, Γεωργίου.

Πιερικός
Καρακούτσης, Πουρσανίδης, Πουλόπουλος, Δήμου, Γιαζιτζόγλου, Ιντζόγλου, Πορτουλίδης, Ελευθεριάδης, Μπλαζέφσκι, Μοκάκε, Κουτσοσπύρος.
Οι συνθέσεις των ομάδων (β’ ημίχρονο)
ΑΕΠ Ηρακλής
Παπατολίκας, Τριανταφυλλίδης, Τροΐρης, Λιόλιος, Νατσούρας, Κυβρακίδης, Κωνσταντινίδης, Κωστάκης, Ηλίας, Πιτσόκος, Νατσιόπουλος.
Πιερικός
Τσιντώτας, Λαζαρίδης, Κωτσιόπουλος, Κοντέων, Χατζηζήσης, Κραγιόπουλος, Μπακάλης, Σεχολάρι, Κόιτς, Ρούσεφ, Γκουγκουλιάς.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Μπίλης: «Είναι θέμα χρόνου να βρουν τη φόρμα τους»   Blue Arena 

Ο Λεωνίδας Μπίλης τόνισε έπειτα από τη λήξη της αναμέτρησης ότι είδε στο χορτάρι αυτά που ήθελε από τους ποδοσφαιριστές του και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι λίαν συντόμως θα πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης.

«Ηταν μια καλή προπόνηση και βγήκαν σωστά συμπεράσματα. Συνεχίζουμε το μοντάρισμα και πιστεύω ότι θα είμαστε πανέτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος» είπε αρχικά ο τεχνικός της ΑΕΠ Ηρακλής και πρόσθεσε σχετικά με την επιθετική δυστοκία: «Δεν με αγχώνει το γεγονός ότι σκοράρουμε δύσκολα. Πιστεύω ότι θα το λύσουμε γρήγορα. Ολοι οι ποδοσφαιριστές που πήραμε είναι πολύ καλοί και είναι θέμα χρόνου να βρουν τη φόρμα τους».

Τέλος, ο Μπίλης ερωτηθείς για τη Μίκρα και αν βοηθάει που γίνονται οι προπονήσεις εκεί, υπογράμμισε: «Είναι πολύ καλές οι εγκαταστάσεις της Μίκρας. Είναι πολύ σημαντικό που θα κάνουμε κάποιες προπονήσεις εδώ».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ
Ο προπονητής του Πιερικού, Γιώργος Χατζάρας ανέφερε για τον αγώνα με τους κυανόλευκους τα εξής: «Ήταν πολύ καλη η ΑΕΠ Ηρακλής και φαίνεται ότι έχει βάθος. Αγωνίστηκαν εξίσου καλά και οι δύο ενδεκάδες του. Πιστεύω ότι θα ξεπεράσει τα προβλήματα και εύχομαι να επιστρέψει σύντομα εκεί που τον έχουμε συνηθίσει».

Χατζάρας: Είχα πέσει σε κατάθλιψη!

Ο Γιώργος Χατζάρας αποκάλυψε το πρόβλημα της υγείας που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή.

Μιλώντας στην εφημερίδα Goal ο προπονητής του Πιερικού είπε: «Όλα ξεκίνησαν τον 2009, όταν έπεσα σε κατάθλιψη. Δεν ήθελα να συναντώ κανέναν. Λειτούργησα με το υποσυνείδητο. Είχαν κατασταλεί όλες οι λειτουργίες μου. Δεν έτρωγα, δεν έπινα.

Είχα χάσει περίπου 20 κιλά. Ορισμένες φορές κοιμόμουν ακόμα και έξω από το σπίτι!

Έφτασα στο σημείο να μη βλέπω και να οδηγώ αψηφώντας τον κίνδυνο. Φοβόμουν τα πάντα. Είχα τάσεις φυγής, πάθαινα κρίσεις πανικού.

Είχαν τρομάξει η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Πάλεψα πολύ με τον ίδιο μου τον εαυτό.

Έφτασα στον πάτο αλλά κατάφερα να επανέλθω. Ευτυχώς δεν πήρα ποτέ ψυχοφάρμακα. Με βοήθησε πολύ η μέθοδος της ομοιοπαθητικής. Το ποδόσφαιρο παραμένει... το ναρκωτικό μου. Απορώ πως δεν ήθελα ούτε να ακούω γι' αυτό. Διαπιστώνω τώρα πως ξέσπασε η πίεση που μου δημιούργησαν η κοινωνία, η οικογένεια και τα καθημερινά προβλήματα. Πλέον, αισθάνομαι ξανά ζωντανός.

Βλέπω τα απλά πράγματα ως τα πιο όμορφα. Ξαναβρήκα το νόημα της ζωής».
πηγή: flnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: