Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ..κατέβηκαν απο το σαθρό πλοίο του ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ, ζητώντας αλλού λιμάνι... του Δημ.Καλαϊτζή)

Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου 2012

Το πουλόβερ.. με τα συστατικά στοιχεία που συνθέτουν την ολότητα που λέγεται ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ άρχισε να ξηλώνεται..
Ετσι μέσα απο την ΠΑΣΟΚΙΚΗ καρδιά του, ξεπήδησαν και απέδρασαν στελέχη..
προσχωρώντας στην ΔΗΜ.ΑΡ. και μάλιστα, σε θέσεις εμπροσθοφυλακής.
ΕιδΙκότερα, πρόσωπα όπως: πρώην υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ στην Πιερία... υποψήφιος πρόεδρος δικηγορικού συλλόγου, πρώην μέλη νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ και άλλοι προερχόμενοι απο τα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ που πιστεύουν στην δημοκρατική παράταξη και το σοσιαλισμό, κατέβηκαν απο το σαθρό πλοίο του ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ, ζητώντας αλλού λιμάνι.Αν αυτό το λιμάνι (ΔΗΜ.ΑΡ) θα δώσει την πολιτική ηρεμία που ζητά ο καθένας απο αυτούς θα το δείξει ο χρόνος.
Ενα όμως είναι το θέμα και μία η αλήθεια..ότι το ΠΑΣΟΚ της Πιερίας δέν είναι ελκυστικό σε πολλά πρώην στελέχη του..
Ξέρετε τί δήλωσαν σε κατ ιδίαν συζητήσεις μας κάποια απο αυτά τα στελέχη;
"Τί να μέινουμε στο ΠΑΣΟΚ της παλαιοκομματικής λογικής των στελεχών που έχουν προσβάλλει το κόμμα και θέλουν να ξαναπαίξουν πάλι τον ίδιο ρόλο, ενώ έχουν προσβάλλει το δημοκρατικό κόσμο με την εν γένιε συμπεριφορά τους τόσα χρόνια;
Και όταν τους ρώτησα ποιούς εννοούν;.. απάντησαν:
"Μα δέν το βλέπετε; βγήκαν και έκαναν παρέμβαση με μανιφέστο στελέχη (της παλιά κοπής και νοοτροπίας) εκλεγμένα.. και με τις θέσεις τους αναλύουν.. τί φταίει στο ΠΑΣΟΚ.. 
- με τα λάθη που εντοπίζουν και αναλύουν.. συμφωνούμε και εμείς.. 
- αλλά αυτά που κατακρίνουν, τα έχουν πράξει οι ίδιοι.. και παραταύτα..θέλουν να συνεχίσουν τα ίδια.. εμείς τί να κάνουμε να μείνουμε.. τί να περιμένουμε.. απο αυτούς να κάνουν αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ;"
Σκεπτόμενος όλα αυτά.. και με τη σκέψη στο μέλλον όλων αυτών που εκφράζει η δημοκρατική παράταξη του ΠΑΣΟΚ.. βλέπουμε ότι δέν έχουν και άδικο όταν εντοπίζουν αυτά τα εγγενή προβλήματα στο τοπικό ΠΑΣΟΚ..
- Αρκούν όμως αυτά τα γνωστά...στην παρούσα στιγμή.. να οδηγήσουν κάποιον στην αποχώρηση απο το ΠΑΣΟΚ;
- Μήπως πρέπει κάποιοι να περιμένουν τις αλλαγές στο κόμμα.. άν γίνουν.. και σε ποιά κατέυθυνση θα γίνουν... και μετά να πάρουν αποφάσεις;
- Πολλοί.. είναι άνθρωποι της υπομονής.. της ελπίδας.. ότι κάτι καλό θα αλλάξει και παραμένουν ακόμη στο ΠΑΣΟΚ..
- Ας φροντίσουν όμως αυτοί που έχουν πληγώσει τον δημοκρατικό κόσμο.. να αποχωρήσουν, να "πάνε" σπίτια τους.. γιατί είναι η βασική αιτία (σε επίπεδο νομού..) που στο ΠΑΣΟΚ θα μείνουν λίγοι και μόνοι.. άς αφήσουν κάποιοι τις καρέκλες τους.. 
- άν χρειαστεί θα επανέλθουμε με ονόματα.. και διευθύνσεις.. το χρωστάμε στον δημοκρατικό κόσμο και στην παράταξη αυτή..τουλάχιστον όλοι εμείς που έχουμε αγώνες στις πλάτες.. χωρίς να προσδοκούμε οφίτσια και καρέκλες και δέν είμαστε κομματικοδίαιτοι και κρατικοδίαιατοι επι τριάντα χρόνια.
- Και να ξέρουν ότι, πέραν απο την γενική αλλαγή προοπτικής, ηγεσίας, φιλοσοφίας του ΠΑΣΟΚ, και σε τοπικό ειδικά σε επίπεδο προσώπων, άν  δέν γίνουν "σαρωτικές" και εμφανείς αλλαγές.. θα ψάχνουν στελέχη και ψηφοφόρους...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ.. ΦΙΛΕ ΜΟΥ.. ΑΛΛΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΟΤΣ.. ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.. ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ;ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑΧΟΥΜΕ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΡΣΤΑ.ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΟΣΚ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΤΑΛΑΜΟΓΙΑ...ΟΥΣΤ ΒΡΕ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ti na kanoym kai meis etoimoi eimaste perimenoume mpas kai.