Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Στη Λεπτοκαρυά η Ένωση ξενοδόχων Πιερίας. ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ...!

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Κων/νος Γιάντσιος 
 Δυναμική : η παρουσία, και το ενδιαφέρων, των φορέων  της Λεπτοκαρυάς, στην συνάντηση που έγινε στο ξενοδοχείο Διόνυσος στη Λεπτοκαρυά μετά από  πρωτοβουλία της Ένωσης ξενοδόχων Πιερίας.
 Προπαντός σημαντικό είναι...το ότι είδαν, οι φορείς με καλή διάθεση την πρωτοβουλία της Ένωσης ξενοδόχων Πιερίας  η οποία ζήτησε την αρωγή, όλων των φορέων σε δραστηριότητες που αυτή θα αναπτύξει στο μέλλων σε συνεργασία όπου χρειαστεί και με τούς πολιτιστικούς συλλόγους τής περιοχή


Η συνάντηση καταρχάς, μεταξύ άλλων είχε και τον χαρακτήρα της γνωριμίας, της Ένωσης ξενοδόχων Πιερίας με τούς φορείς ,τής Λεπτοκαρυάς, αυτό εμπίπτει σε μια σειρά, ανάλογου, χαρακτήρα συναντήσεων, και προσπαθειών,  που γίνονται και σε αλλά Δημοτικά Διαμερίσματα του Νομού Πιερίας.
Αναπτύχθηκαν οι πρωτοβουλίες της Ένωσης ξενοδόχων Πιερίας, μάλιστα,  και ποιος,  ο ρόλος τής,  και η  σχέση της όσο αφορά, τις ανταγωνιστικές τουριστικές αγορές της Πιερίας, στη δύσκολη σημερινή εποχή, μια εποχή που ισοπεδώνει όλους τούς  κλάδους  των ελεύθερων επαγγελμάτων, και το ότι, αυτό μόνο συνολικά μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Επίσης ακούστηκε για  πολύ ώρα ο Όλυμπος…!  και ο  Ορφέας, και η πόλη του τα Λειβηθρα και ότι εδώ γεννήθηκε ο δημοφιλέστερος μύθος του Κόσμου …![ Ορφέας και η Ευρυδίκη ] και ότι ακόμη η Πιερία δεν τον έχει στην ατζέντα της… Είναι καταφανές ότι στην Πιερία,  ο Ορφέας  έχει ένα μειονέκτημα ανάλογο, αυτού  του δωδεκάθεου αυτά ανήκουν για τούς ποιο πολλούς από μας στην μυθολογία…


 Αυτός είναι ίσως και ο λόγος των πολλών αγαλμάτων, που κατέκλισαν τον Όλυμπο, όπως και το εργαστήρι  του Ηφαίστου …! και τόσα αλλά θα μπορούσα να γράψω για την τόσο παραμελημένη  αλλά αληθινή ιστορία μας …!

Τα παραπάνω παρατίθενται εδώ ενδεικτικώς χαιρετίζουμε την προσπάθεια, και ευχόμαστε την Ένωση ξενοδόχων Πιερίας καλή δύναμη στην νέα της αυτή προσπάθεια…! 

Κων/νος Γιάντσιος   τ. Αντιδήμαρχος Αν. Ολύμπου εκ των Λειβήθρων ορμώμενος!!!!!!!

ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: