Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΗΤΑΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ




Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012
 
Η είδηση για την εύρεση του πτώματος 68χρονου στο Πευκοχώρι, που μετέδωσε το halkidikinews.gr χθες το απόγευμα, προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία.
Ένας άνθρωπος,  άφησε την ..
τελευταία του πνοή, μέσα σε ρέμα με θαμνώδη έκταση, σε βάθος 8 μέτρων, εγκλωβισμένος μέσα στο αυτοκίνητό του.   


Τα ίχνη του είχαν χαθεί από τις 13 Ιουλίου. Την επόμενη μέρα, δηλώθηκε και επίσημα η εξαφάνισή του στο Αστυνομικό τμήμα Κασσανδρείας  από την οικογένειά του.  Ο ίδιος ο 68χρονος, πήρε τηλέφωνο την κόρη του και της είπε μέσα από το αυτοκίνητο ότι έπεσε θύμα τροχαίου και είναι εγκλωβισμένος. Τι κι αν Πυροσβεστική, Αστυνομία, ΕΜΑΚ, ΕΟΔ, εθελοντές, οχήματα και ελικόπτερα έψαχναν επί τρεις συναπτές ημέρες. Ο άτυχος άνδρας δεν βρέθηκε τότε.


Η αστυνομία στην επίσημη ενημέρωσή της, φροντίζει να υπογραμμίσει το θαμνώδες της περιοχής και το βάθος που έπεσε το όχημα. Δεν τον εντόπισε κανείς. Και ίσως να είχαν περάσει από το σημείο του τροχαίου οι διασώστες.  Ο άτυχος 68χρονος ήταν 6 μήνες νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του και βρέθηκε, όταν πλέον δεν υπήρχαν τα χόρτα στο σημείο.


Χθες το βράδυ στο σημείο έφθασε η αστυνομία και άνδρες της Ελληνικής Ομάδας διάσωσης που βοήθησαν στον απεγκλωβισμό. Συγγενικά του πρόσωπα αναγνώρισαν το πτώμα ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.

halkidikinews.gr

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: