Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΠΑΙΔΕΣ - 2-1 ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ 2-0

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012
Με πολλές καλές στιγμές στο παιχνίδι τους και σωστή αντίδραση στην ισοφάριση οι Τρικαλινοί παίδες επικράτησαν 2-1 της Πιερίας...
Στο 34' ο Στεργίου τροφοδότησε τον Ζαρακότα στην καρδιά της Κατερινιώτικης άμυνας. Ο δεύτερος με ολύμπια ψυχραιμία κατέβασε σωστά την μπάλα και με ψύχραιμο σουτ έγραψε το 1-0.
Στο 51' ο Στεργίου με σουτ μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε καλή επέμβαση.
Οπως φαίνεται το παιχνίδι πήρε φωτιά και στο 64' ο Τοπαλίδης με απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι για να ισοφαρίσει 1-1.
Η εξέλιξη αυτή κάθε άλλο παρά έκοψε τα Τρικαλινά πόδια. Ισα-ίσα οι γηπεδούχοι συνέχισαν με πάθος και η απάντησή τους ήταν άμεση.
Στο 67' συνεργάστηκαν εξαιρετικά δυο παίκτες που είχαν περάσει στο παιχνίδι πριν λίγα λεπτά. Ο δραστήριος Τσιγαρίδας έβγαλε την σέντρα από αριστερά και η χρυσή αλλαγή, ο Πάντος με ωραία προβολή έγραψε το 2-1.
Διαιτητής: Τζοφώλης, Βοηθοί: Μανασής Κ,Παπανικολάου
Τρίκαλα: Παπαρσένης, Μακρής, Μπανάσιος, Ζήσης, Μπαρμπάτσης, Λαζαρίδης, Τσιαφίτσας, Κασιώλας(66' Πάντος), Στεργίου(55' Τσιγαρίδας), Παπαθανασίου, Ζαρακότας(63' Ανυφαντής)
Πιερία: Γαβριηλίδης, Πολυχρονιάδης(41' Παπαδιαμάντης), Τζίνοβιτς, Καρατάσιος, Σαρρής, Τοπαλίδης, Καρτσαμπάς(41' Παρσαντανιάν), Οικονόμου(80' Μπαλαούρας), Δημηνάς, Μαχαιρίδης, Κουκούνας.
http://www.trikalaola.gr
ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ
Ωραίοι οι νέοι της ΕΠΣΤ
Ηττα για την ομάδα της Πιερίας με σκόρ 2-0.
Αδικη η ήττα αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι πρίν δεχτεί το πρώτο γκόλ στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Πιερίας είχε χάσει 4 κλασσικές ευκαιρίες, με μοιραίο παίκτη τον Δημητρίου.Τελικά η ομάδα των Τρικάλων πέτυχε ένα γκόλ και ένα δεύτερο ακριβώς με την εκπνοή του αγώνα σε αδράνεια της άμυνας της ομάδας της ΕΠΣ Πιερίας και το σκόρ έκλεισε στο 2-0.
ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ (ΧΑΣΙΩΤΗΣ).ΤΣΙΛΕΓΓΕΡΙΔΗΣ, ΚΑΚΚΑΛΟΣ, ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ, ΓΕΛΑΔΑΡΗΣ, ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ (70 ΠΑΡΜΑΚΤΣΙΔΗΣ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣ (65 ΤΑΧΟΣ), ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΑΣ Ε (65ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΑΣ Κ), ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ , ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ, ΤΡΙΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ,


Δεν υπάρχουν σχόλια: