Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ -ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1.Ολική ανατροπή σε τρία λεπτά!

Ολική ανατροπή σε τρία λεπτά!

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012 

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, ο Πανθρακικός επικράτησε 2-1 του Πιερικού, πετυχαίνοντας δύο..
γκολ σε τρία λεπτά! Έτσι, πανηγύρισε την έκτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην έδρα του και πλησίασε στους δύο πόντους τη δεύτερη της βαθμολογίας, Βέροια.
Η ομάδα της Κομοτηνής έφτασε δίκαια στην επιτυχία μιας και ήταν ανώτερη από τους μαχητικούς Μακεδόνες, οι οποίοι δεν άντεξαν στην  πίεση με συνέπεια να γνωρίσουν τη δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας ήττα τους.
Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τον έλεγχο της συνάντησης και μετέφεραν το παιχνίδι προς την περιοχή των «μελανόλευκων». Ο Πανθρακικός πίεσε και δημιούργησε ορισμένες καλές ευκαιρίες με τον Μίνγκα, ο οποίος όμως δεν βρήκε στόχο.
Από το ημίωρο και μετά, ο Πανθρακικός ανέβασε ακόμη περισσότερο τον ρυθμό του και έκλεισε τον Πιερικό στα καρέ του, ενώ στο 45' κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Μπαϊκαρά από τον τερματοφύλακα Καρακούτση. Ωστόσο, ο γκολκίπερ του Πιερικού νίκησε τον Σουλτανίδη που ανέλαβε την εκτέλεσή του καθώς έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε.
Και σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, με την έναρξη της επανάληψης -και συγκεκριμένα στο 50'- ο Πιερικός άνοιξε το σκορ. Ο Βαγγελόπουλος ανέτρεψε τον Μπλαζέφσκι παραχωρώντας πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Κουτσοσπύρος.
Εντούτοις, η συνέχεια ήταν διαφορετική. Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα στο 63' με σουτ του Μουνάφο, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κοντουγουλίδης με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Καρακούτση και διαμόρφωσε το 2-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Βαγγελόπουλος, Μίνγκας (55' Κοντογουλίδης), Πόνσε, Μουνάφο, Μπαλού (62' Γωνιάδης), Σουλτανίδης, (69' Μακρυδημήτρης), Στάθης.


ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Κοντέων, Δήμου, Γιαζιτζόγλου, Τόσκας (73' Κωνσταντινίδης), Πουρσανίδης, Ελευθεριάδης, Γκουγκουλιάς, Μπλαζέφσκι, Κουτσοσπύρος.http://www.novasports.gr

Επιμέλεια: Κώστας Φόλλας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: