Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΤΟ, ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ (του Δημ.Καλαϊτζή)

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011
Η Ευρώπη των λαών μετατρέπεται σε Ευρώπη της Γερμανίας. Η δημοκρατική Ευρώπη του "βέτο", μετατρέπεται σε Ευρώπη της αυξημένης πλειοψηφίας.Την Πέμπτη και την Παρασκευή, η Μέρκελ συνεπικουρούμενη απο τον ...
Σαρκοζί και τους υπόλοιπους ανύπαρκτους ηγέτες της Ευρώπης που αποδέχονται μοιρολατρικά την πορεία των πραγμάτων, αποφασίστηκε η κακή μας "μοίρα". Και το λέμε αυτό αφού αποφασίστηκε η πορεία της Ευρώπης, να αποτελείται απο "νούμερα", "αριθμούς' και λιτότητα.
Νικήτρια η Γερμανία και οι Τραπεζίτες που η Μέρκελ εκπροσωπεί. Καταργείται το ΒΕΤΟ, αυξημένη πλειοψηφία για τις αποφάσεις στο εξής. Πρέπει να κατεβάσουμε λέει το έλλειμα στο 0,5%.Και η Ελλάδα που δυσκολεύεται να πιάσει το όριο του 3%, σκεφτείτε τα "μέτρα¨που πρέπει να παρθούν για να το πετύχουμε.Οι λαοί θα μπούν στη γωνία, η φτώχεια θα εξαπλωθεί σε μεγαλύτερα κομμάτια του Ελληνικού λαού.Αυτό βέβαια προβλέπεται και για τους άλλους λαούς της Ευρώπης.
Το χρήμα και το κεφάλαιο των λαών, συγκεντρώθηκε στους επιτήδειους κερδοσκόπους και τοκογλύφους που εκεπροσωπεί η σημερινή ηγεσία της Ευρώπης.Τώρα καλούνται οι λαοί να σφίξουν το ζωνάρι και να γεμίσουν τα άδεια και ελλειμματικά ταμεία των κρατών απο τις συντάξεις και τους μισθούς τους, για να ανακυκλωθεί και πάλι το ρευστό και να ξαναπεράσει στα χέρια των "λίγων".
Αν θυμάστε "Μεσογειακά ολοκληρωμένα προγράμματα" των χωρών του Νότου του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου και της Ευρώπης της αλληλεγγύης ξεχάστετα.
Είμαι πολύ απαισιόδοξος, αλλά έτσι είναι η οικτρή πραγματικότητα. Τα κράτη μέλη (αδύνατα οικονομικά) δέν μπορούν να αντιδράσουν, δέχονται τη μοίρα τους, αφού και και με δική τους ευθύνη έδωσαν το δικαίωμα στην Μέρκελ να τους "έχει στο χέρι" λόγω της σημερινής τους υπερχρέωσης.
Μόνη διέξοδος είναι να ξεσηκωθούν οι λαοί της Ευρώπης και να αντιδράσουν στην διαφαινόμενη φτώχεια που θα τους κυριεύσει και στη γιγάντωση κατά πολύ της οικονομικής λαίλαπας, που επιβάλλει η νεοφιλελλεύθερη άρχουσας τάξης της Ευρωπαικής Ενωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: