Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Άγγελος... Φιρινίδης για την Επανομή στο 2-0 επί του Πιερικού - Ασφαιρος για ακόμη μία φορά ο Πιερικός του Σούλη

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/9b497b55d1a04338946d12cf46bf11f3_L.jpg 
Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011 
Το ντέρμπι Αναγέννηση Επανομής - Πιερικός είχε γκολ, ένταση, τρεις αποβολές και έναν εξαιρετικό Φιρινίδη, που να σμηιεωθεί είναι απο τοην Πιερία.
Την 3η της νίκη σε ισάριθμα εντός..
έδρας παιχνίδια πανηγύρισε την Κυριακή (11/12) το απόγευμα η Αναγέννηση Επανομής απέναντι στον Πιερικό. Κόντρα στη ροή του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, οπότε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, Γιάννης Φιρινίδης με εντυπωσιακές επεμβάσεις κρατούσε το μηδέν παθητικό, οι «πράσινοι» «καθάρισαν» το ματς στο δεύτερο 45λεπτο και έφτασαν στη νίκη με 2-0.
Η αναμέτρηση, πάντως, σημαδεύτηκε από την ολιγόλεπτη διακοπή λόγω σύρραξης μεταξύ των ποδοσφαιριστών λίγο πριν το φινάλε.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 59’ με τον Μάια Τάσιο να τροφοδοτεί τον Τιάγκο και αυτόν να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Καρακούτση, ενώ το 2-0 διαμόρφωσε ο Γεωργίου στην εκπνοή. Τα πράγματα, πάντως, έγιναν εξαιρετικά δύσκολα για την ομάδα της Κατερίνης όταν στο 82’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Χατζηζήσης και δύο λεπτά μετά ο Κουτσοσπύρος… Παρά την αποβολή του Παπαζούδη στο 87’, τίποτα δεν άλλαξε και ο Πιερικός έμεινε για 4η διαδοχική αγωνιστική χωρίς νίκη.
Εκτός από τις κόκκινες στους Κουτσοσπύρο, Παπαζούδη, Χατζηζήση ο διαιτητής Τζήλος (Λάρισας) έδειξε κίτρινες στους Παπαζούδη, Ασλανίδη, Δήμου, Χατζηζήση, Κοντέων.
Αναγέννηση Επανομής: Φιρινίδης, Παπαστεργίου, Πεχλιβανίδης, Παπαζούδης, Καρλάο, Καραμανλής, Δεινόπαπας (70' Γεωργιάδης), Ναλμπάντης (61' Ασλανίδης), Τάσσιο, Τιάγκο (78' Γεωργίου), Γκέσιος.
Πιερικός Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Κοντέων, Ιντζόγλου, Τόσκας, Μπλαζέφσκι, Κουτσοσπύρος, Ελευθεριάδης (74' Κόιτς), Πουρτουλίδης (60' Πέντα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: