Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjOQOfzjF-fOgyv0M0aB6FwGzKp80q7UMghQbK2iz5NJiADqJ8jcI9n2RcNwQypRDIO6FCqWcg_n26r2fHnPl9QvStRnBVbky3VpHHaNVe2-mWtFxt0F96mohQhh1vPcN23wF7z_3Y-Ac/s320/venizelos12.jpg 
Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Σε συνέχεια της ανακοίνωσης που εκδόθηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας μετά τη συνάντηση του Πρωθυπουργού και του Αρχηγού της Αξιωματικής ...
Αντιπολίτευσης, οι αντιπροσωπείες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ συναντήθηκαν σήμερα, αργά το βράδυ, στο γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομικών, προκειμένου να συζητήσουν το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών που διασφαλίζουν την εφαρμογή της απόφασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 26ης Οκτωβρίου.

Υπήρξε προσέγγιση απόψεων τόσο ως προς τις αναγκαίες ενέργειες, όσο και ως προς το χρονοδιάγραμμα με καταλληλότερη ημερομηνία εκλογών την 19η Φεβρουαρίου.

Στην αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ μετείχαν οι κ.κ. Βενιζέλος και Σαχινίδης και της ΝΔ οι κ.κ. Σταϊκούρας, Σταμάτης και Λαζαρίδης. Παρόντες ήταν, επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών κ. Πλασκοβίτης, ο Πρόεδρος του ΣΟΕ κ. Ζανιάς και ο Γενικός Διευθυντής του ΟΔΔΗΧ κ. Χριστοδούλου.
admin evenizelos.gr [evenizelos34@gmail.com]

Δεν υπάρχουν σχόλια: