Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Τέτοια ώρα… Τέτοια λόγια…. Δευτέρα 14-11-2011

http://www.eptanews.gr/media/k2/items/cache/288699698a90f5aab1b98b50ab3b8699_L.jpg 

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Στοπ για οδηγούς… με μαντικές ικανότητες είναι αυτό στη διασταύρωση της Φιλίππου με Κουντουριώτου. Το δεντράκι θέλει κλάδεμα και. .
δεν είναι το μόνο…

Για να μην ξεχνιόμαστε… χωρίς βιβλία παραμένουν πολλά σχολεία ανά την Ελλάδα όπου οι μαθητές συνεχίζουν να διαβάζουν από φωτοτυπίες. Να το δουν λίγο οι κύριοι των ΜΙΤ και της μακροοικονομίας...

Τι ικανότητες έχει ακόμη δεν ξέρουμε αλλά μέχρι στιγμής φαίνεται ότι «κλέβει» την παράσταση αλλά και τις καρδιές των πολιτών ο Λουκάς, που βάσει δημοσκοπήσεων εμπνέει ασφάλεια σε μεγάλη μερίδα της κοινωνίας… Λέτε να ήρθε για να μείνει;
Ασχολίαστη την αφήνω την ήττα του Πιερικού με 3-1. Όπως και την αποβολή του Σούλη…

Το μοντέλο της συμβατικής γεωργίας και της κτηνοτροφίας που εφαρμόζεται σήμερα είναι καιρός να αλλάξει. Αυτό τόνισαν μεταξύ άλλων οι ομιλητές της ημερίδας που διοργάνωσε χθες το πρωί η «Μητέρα Γη» μαζί με τον Αγροτικό Σύλλογο και το Σωματείο Κτηνοτρόφων. Επίσης προσθέσανε ότι η βιολογική καλλιέργεια είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα παραγωγής και διαχείρισης αγροτικών προϊόντων, που προστατεύει το περιβάλλον σε όλα τα στάδια διαχείρισης του οικοσυστήματος, προασπίζοντας ταυτόχρονα την υγεία των καταναλωτών.
Κύριο χαρακτηριστικό της βιολογικής καλλιέργειας είναι η απουσία χημικών λιπασμάτων, ζιζανιοκτόνων, φυτοφαρμάκων, ορμονών και άλλων εξίσου επικίνδυνων χημικών ουσιών σε όλα τα στάδια της παραγωγής.
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Π.Ε. Πιερίας και πολλοί ήταν εκείνοι που παρακολούθησαν τις τοποθετήσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Οι μαθητικοί χοροί των Λυκείων και των Γυμνασίων, βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Κατερίνης, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.
Οι γονείς εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό τους για τις διαδικασίες που ακολουθούνται σε ο,τι αφορά αυτούς τους χορούς. Επίσης υποστήριξαν ότι από τη διαδικασία ελλοχεύουν πολλοί κίνδυνοι κυρίως σε ο,τι αφορά τις συναλλαγές και τις διαπραγματεύσεις ανήλικων ουσιαστικά παιδιών με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων διασκέδασης, ενώ επισημάνθηκε ακόμη η έλλειψη κανόνων ασφάλειας των χώρων που επιλέγονται από μαθητές αλλά και η σε πολλές περιπτώσεις χορήγηση αλκοόλ, αν και απαγορεύεται ρητώς η χρήση από ανήλικους.
Σε πρώτη φάση, πάντως αποφασίστηκε να υπάρξει συνάντηση με τα 15μελή, ενώ τουλάχιστον από την πλευρά τους, έδειξαν ότι έχουν όλη την καλή διάθεση για συνεργασία με τους μαθητές. 

 ΕΠΤΑ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: