Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Μία νίκη και μία ισοπαλία για το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ στο Σαββατιάτικο τουρνουά στο Ν.Κεραμίδι.

 
Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011
Ενα πολύ ενδιαφέρον μίνι τουρνουά έγινε το Σάββατο στο Νέο Κεραμίδι με τη συμμετοχή των ΠΑΙΔΙΚΩΝ τμημάτων τριών ακαδημιών, της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, της 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ και της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
Οι αγώνες ήταν... διάρκειας 50 λεπτών (2 ημίχοτνα των 25 λεπτών).
1. Στις 10.30 αγωνίστηκαν οι ομάδες  ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με αντίπαλο την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, το σκόρ ήταν 3-0 υπέρ της ΣΧΟΛΗΣ
ΣΧΟΛΗ: (ΖΑΜΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ):Γαβριηλίδης, Τζίνοβιτς,Κλιάνης, Κατσίκης, Χαλκίδης, Καλαιτζής, Τσοποζίδης, Χατζηδίμπας, Κωστόπουλος, Συμεωνίδης,Γκανάβας, επίσης αγωνίστηκαν και οι Καλλέργης, Χατζηκωσταντίνου, Μπίνιας, Σουσουρογιάνης, Κατσάρας, Κωσταντίνα, Μυστακίδης, Ναζλιδης.Καπλάνογλου, Δημήτρης.
Τα γκόλ της ΣΧΟΛΗΣ πέτυχαν, Κωστόπουλος, Καλαιτζής, Τσοποζίδης,
2.Στη συνέχεια έπαιξαν η ομάδα της Μαρτίου και τους ΜΑκεδόνες με νικήτρια την ομάδα της Μαρτίου με σκόρ 1-0.
3.Και τελευταίος αγώνας μεταξύ των ομάδων της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με την ομάδα της 25ης Μαρτίου, αγώνας που έληξε ισόπαλος 1-1. Το γκόλ για τη ΣΧΟΛΗ πέτυχε ο Γκανάβας.
ΦΩΤΟ:
η αποστολή του ΠΑΙΔΙΚΟΥ της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
η ομάδα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
οι ομάδες της ΣΧΟΛΗΣ και της 25ης Μαρτίου μαζί

Δεν υπάρχουν σχόλια: