Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 0-3. Επιτέλους νίκη για τον ΕΘΝΙΚΟ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

Κυριακή 25 Σπτεμβρίου 2011
Επιτέλους νίκη για τον ΕΘΝΙΚΟ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ.Κέρδισε άνετα με 0-3 τον ΔΙΑ ΔΙΟΥ.
Αυτή τη φορά δέν επαναλήφθηκε το ίδιο σενάριο, ο ΕΘΝΙΚΟΣ να παίζει ποδόσφαιρο και να κερδίζει η αντίπαλος ομάδα.Τε σκόρ βέβαια θα μπορούσε να είναι ευρύτερο, άν δέν χανόταν και πάλι πολλές ευκαιρίες.
Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Η ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ξεκίνησε δυνατά το... παιγνίδι, με συνεχή κατοχή της μπάλλα, καλή κυκλοφορία, με ποδοσφαιριστές νέα παιδιά που έτρεχαν συνεχώς, με καλή αλληλοκάλυψη.Αποτέλεσμα αυτού του αγωνιστικού προφίλ της ομάδος ήταν να δημιουργηθούν οι πρώτες ευκαιρίες στο παιγνίδι.
Στο 10΄ λεπτό τέτατέτ του Ελευθεριάδη μόνος με τον τερματοφύλακα, αστόχησε, έριξε την μπάλλα στο σώμα του.
Στο 12΄ο Σταύρος Τσουσίδης χάνει ανεπανάληπτη ευκαιρία μόνος με τον τερματοφύλακα.
Στο 15΄ όμως ο ίδιος παίκτης πετυχαίνει το πρώτο γκόλ  (0-1) με στριφτή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, μετά απο εκτέλεση κόρνερ του ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ.
Μετά το πρώτο γκόλ χάθηκαν άλλες δύο ευκαιρίες με τον Σταθακόπουλο και τον Ελευθεριάδη και το ημίχρονο έληξε με σκόρ 0-1.
Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Στο δεύτερο ημίχρονο, με την έναρξή του, οι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΈΣ του ΕΘΝΙΚΟΥ εμψυχωμενοι και με το σκόρ υπέρ τους, μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν το παιγνίδι γρήγορα.Ανώτεροι σε όλους τους τομείς του παιγνιδιού με την κατοχή να φτάνει σε ποσοστά 70%, κυκλοφόρησαν σωστά τη μπάλλα, έφτιαξαν όμορφους συνδυασμούς και ήταν θέμα χρόνου να πετύχουν και άλλα γκόλ.
Στο 50΄ χάνεται μεγάλη ευκαιρία σε σούτ του ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ.
Στο 55΄ωραία ενέργεια του Σταματέλου έφερε στην περιοχή τον Σταθακόπουλο που σούταρε, κοντράρισε η μπάλλα και έφυγε κόρνερ.
Στο 65΄έγινε το 0-2, σε μία πανέμορφη φάση, που ξεκίνησε απο το κέντρο με τον Μαυρόπολο να συγκλίνει προς την περιοχή, έβγαλε ώραία κάθετη στα πλάγια στον Σταματέλο, εκείνος σέντραρε συρτά παράλληα στην εστία, όπου καραδοκούσε ο Σταθακόπολος και πέτυχε το 0-2.
Στο 72 έγινε το 0-3 με πρωταγωνιστές τους ίδιους ποδοσφαιριστές, με τον Μαυρόπουλο να δίνει κάθετη ασίστ στο κέντρο της άμυνας του ΔΙΑ, όπου ο Σταθακόπουλος έκανε πολύ όμορφη κίνηση, δέχτηκε την μπάλλα, πέρασε και τον τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πανηγύρια και χαρές για τα νέα παιδιά της ομάδος του ΕΘΝΙΚΟΥ που πολύ επιθυμούσαν μετά τα άτυχα αποτελέσματα των δύο πρώτων αγωνιστικών, που τους γέμισε με άγχος.
ΕΘΝΙΚΟΣ: (ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Γ.): Δασκαλόπουλος, Μαυρόπουλος (70 Ασλανίδης), Καλαϊτζής (75΄Τζίνοβιτς), Τόσκας, Τάκος, Σταματέλος, Τσοποζίδης Ν (75΄Τσοποζίδης Α), Κωστόπουλος Π, Τσαουσίδης Σ, Σταθακόπουλος Δ., Ελευθεριάδης,

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: