Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

http://www.tvxs.gr/sites/default/files/images/story/papandreou_118.jpg 

Τετάρτη 11 Μαίου 2011
Εγινε το άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο χθές και τα σενάρια έδωσαν και πήραν.Αλλοι μιλάνε για διχασμό στο Υπουργικό Συμβούλιο, άλλοι ....λένε για κινήσεις τακτικής του πρωθυπουργού, άλλοι λένε ότι θα πάμε σε εκλογές.
Θεωρώ σίγουρο ότι απο αυτό το άτυπο υπουργικό συμβούλιο βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα για το τί θα γίνει στις επόμενες μέρες απο πλευράς κυβέρνησης.
Κατ αρχάς ο Γιώργος Παπανδρέου έδωσε άμμεσες οδηγίες σε όλα τα κυβερνητικά στελέχη, σε όλους τους βουλευτές να ξεκινήσουν άμμεσα εξόρμηση στην επαρχία και να ενημερώσουν τον λαό για τα νέα μεσοπρόθεσμα μέτρα όπως τα αποκαλούν, μέτρα που θα έρθουν για ψήφιση στη βουλή.
Εδώ τώρα θα έχουμε τις κινήσεις στην πολιτική σκακιέρα απο τον πρωθυπουργό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα ζητήσει απο την αντιπολίτευση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ψηφιστούν τα μέτρα με αυξημένη πλειοψηφία των 180 βουλευτών, αλλιώς μάλλον θα πάμε σε εκλογές.
Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αποφασισμένος να πάει τα πράγματα στα άκρα και να φέρει σε δύσκολη θέση τον Αντώνη Σαμαρά, στην περιπτωση που δέν ψηφίσει τα μεσοπρόθεσμα μέτρα.

Δ.Κ
ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Lucky Archer - Λάκης Βελώτρης είπε...

Να στείλετε όλη τη Ακρόπολη στο αγγλικό μουσείο όχι μονό τα μάρμαρα, και να βάλετε υποθήκη όλα τα αγαπητά σας μνημεία, και να πουλήσατε στα κινέζικα λιμάνια Θεσσαλονίκης κοσκο τα νεφρά του ορός αθου αφού ουτες η άλλως οι τράγοι θα νεφρολυθιασουν από τα αντικασρωτικα φαγητά τα χα νηστείας σαν καλαμάρια. http://www.lakisvelotris.blogspot.com/ http://www.mediafire.com/file/nnzjzzofzzq/2cyusgknw.pdf