Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Δημοσκόπηση με το ΠΑΣΟΚ στο 21%!

Τετάρτη 11 Μαίου 2011ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ

Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να φτάσει δημοσκοπικά ένα κόμμα εξουσίας. Κάθε άλλο παρά ρητορικό το ερώτημα, καθώς σε συνέχεια πρόσφατων δημοσκοπήσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας, και εμφάνιζαν το ΠΑΣΟΚ να κινείται κάτω από το 25%, το «Ποντίκι» δημοσιεύει ...
σήμερα μέτρηση της εταιρείας «Pulse», που δείχνει το κυβερνών κόμμα να βρίσκεται στο 21%!
Το ΠΑΣΟΚ βέβαια διατηρεί προβάδισμα 2% έναντι της Νέας Δημοκρατίας, καθώς η Συγγρού κινείται στο 19%, σε σχέση ωστόσο με την προηγούμενη μέτρηση της «Pulse», τον Φεβρουάριο, έχει υποστεί απώλειες 2,5%, καθώς τότε βρισκόταν στο 23,5%. Πτώση σε σχέση με τον Φεβρουάριο καταγράφει και η Νέα Δημοκρατία, καθώς τότε το δικό της ποσοστό είχε καταμετρηθεί στο 20%, υφίσταται δηλαδή απώλειες 1%.
Από τα υπόλοιπα κόμματα, το ΚΚΕ συγκεντρώνει 8,5%, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός 5,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 3,5%, το Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά και οι Οικολόγοι είναι στο 2,5%, ενώ η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη και η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη συγκεντρώνουν από 2%. Όσο για την αδιευκρίνιστη ψήφο, που συντίθεται από τους αναποφάσιστους, τα άκυρα και την αποχή, φτάνει μέχρι το 30%.
http://www.statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: