Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

2ος Αγώνας Δρόμου Δίον - 15/5/2011 - βιντεο

Τετάρτη 11 Μαίου 2011

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας ‘ΖΕΥΣ’ σε συνεργασία με το Δήμο Δίου– Ολύμπου, διοργανώνει και προκηρύσσει το 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου ‘ΔΙΟΝ’, συνολικής απόστασης 14.300 μ. Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η 15η Μαΐου 2011 ημέρα...
Κυριακή.
Ο Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας ‘ΖΕΥΣ’ καλεί τους ανεξάρτητους δρομείς, τους συλλόγους δρομέων υγείας, τους συνδέσμους βετεράνων αθλητών στίβου, αλλά και τους φιλάθλους, να δώσουν το παρών σ` έναν αγώνα, που τείνει να καταστεί θεσμός.
Η Ποδηλατική Από-Δραση, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Συλλόγου Δρομέων ‘ΖΕΥΣ’, θα στηρίξει ενεργά τη διεξαγωγή του σημαντικού αυτού αθλητικού γεγονότος και θα βοηθήσει στη διοργάνωσή του. Ομάδα ποδηλατών θα επιτηρεί τη διαδρομή του μαραθωνίου και θα βοηθήσει σε οτιδήποτε της ζητηθεί, οποτεδήποτε της ζητηθεί.
Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε με το ποδήλατό σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας με mail, ή τηλεφωνικά στα: 6938789953 και 6945556367. Η μεταφορά των ποδηλάτων από και προς το Δίον, θα γίνει με αυτοκίνητο.
Η διασυλλογική δράση, είναι πάντα μέσα στις προτεραιότητές μας, πολλώ δε μάλλον όταν αφορά εκδηλώσεις του Συλλόγου ‘ΖΕΥΣ’, με τον οποίο μας συνδέουν άρρηκτες σχέσεις αλληλεγγύης, φιλίας κι εμπιστοσύνης.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Μαραθώνιο καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής δρομέων σε αυτόν:
http://www.zeusrunnersclub.gr/
 



ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: