Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Οι δηλώσεις τον...έκαψαν! - ΒΟΥΛΗ - ΒΙΝΤΕΟ

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/7989.jpg 


έμπτη 19 Μαίου 2011
Σαφείς αποστάσεις από τους ισχυρισμούς του Πάνου Καμένου που χαρακτήρισε «έμμισθο Broker» (μεσάζοντα) τον Πρωθυπουργό πήρε το ίδιο του το κόμμα ενώ η κυβέρνηση κάλεσε την ΝΔ να τον ....
αποπέμψει
Αφορμή για την «έκρηξη» αποτέλεσε
η κριτική που άσκησε ο Ν. Χατζηνικολάου - μέσα από την εκπομπή του στον Realm- στον ισχυρισμό του Πάνου Καμμένου , χθες το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Εxtra 3. Ο Βουλευτής της ΝΔ αποκάλεσε τον Πρωθυπουργό «έμμισθο broker» -δηλαδή μεσάζοντα- γεγονός το οποίο σχολίασε ο Ν.Χατζηνικολάου, λέγοντας πως δεν μπορεί να διατυπώνονται δημοσίως τόσο βαριές κατηγορίες, χωρίς να προσκομίζονται αποδείξεις. Η κριτική του δημοσιογράφου, ανάγκασε τον Πάνο Καμμένο να παρέμβει στην εκπομπή του και να επαναλάβει τις ίδιες απόψεις εναντίον του Γ. Παπανδρέου.

Ακούστε τι δήλωσε στον Realfm 97,8 και στον Ν. Χατζηνικολάου ο Π. Καμμένος


Το πρώτο «άδειασμα» ήρθε –σχεδόν αμέσως- από τον Γραμματέα της Κ.Ο. της ΝΔ Κώστα Τασούλα που μίλησε επίσης στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου. «Είναι θέση του κ. Καμμένου, δεν είναι θέση της ΝΔ. Όποιος προβαίνει σε τέτοιου είδους σχόλια και χαρακτηρισμούς πρέπει να έχει και τα στοιχεία που τους αποδεικνύουν»


Ακούστε τι δήλωσε στον Realfm 97,8 και στον Ν. Χατζηνικολάου ο Κ. Τασούλας 

Το δεύτερο «άδειασμα» ήρθε λίγα λεπτά αργότερα από τον εκπρόσωπο του κόμματος που έκανε λόγο για προσωπικές θέσεις του βουλευτή της ΝΔ. Σε γραπτή ανακοίνωσή του ο Γιάννης Μιχελάκης αναφέρει: «Σε κάθε περίπτωση όποιος εκφράζει τέτοιες απόψεις οφείλει να φέρνει και τα στοιχεία που τις αποδεικνύουν» .


«Έκρηξη» στη Βουλή.

Ωστόσο, η υπόθεση είχε συνέχεια και μάλιστα έντονη στη Βουλή!


Οι πρωτοφανείς ισχυρισμοί του Πάνου Καμμένου εναντίον του Πρωθυπουργού προκάλεσαν μεγάλη ένταση στην βουλή με τον Υπουργό Εσωτερικών Γ. Ραγκούση να καλεί τον Αντώνη Σαμαρά να αποπέμψει τον Πάνο Καμένο διότι σε διαφορετική περίπτωση θα φέρει ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΝΔ την πολιτική ευθύνη. «Πρόκειται για πισώπλατο χτύπημα εναντίον του Πρωθυπουργού».  

Στον Γιάννη Ραγκούση απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κ. Τζαβάρας ο οποίος άφησε και αυτός «ακάλυπτο» τον Πάνο Καμμένο αλλά επιτέθηκε στον υπουργό εσωτερικών για τα όσα είπε εναντίον του Προέδρου της ΝΔ.
Στην οξεία αντιπαράθεση παρενέβη και ο πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος ο οποίος επεσήμανε ότι πρέπει να υπάρχουν όρια στον τρόπο με τον οποίο διεξάγεται ο πολιτικός διάλογος. « Αυτά που ακούστηκαν για τον Πρωθυπουργό υπερβαίνουν τα όρια για έναν εκλεγμένο Πρωθυπουργός», είπε ο κ. Πετσάλνικος.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης ζήτησε από τον κ. Πάνο Καμμένο να δώσει στοιχεία για την καταγγελία που έκανε νωρίτερα στον realfm ότι ο Πρωθυπουργός «είναι έμμισθος broker». Ο βουλευτής της ΝΔ πήρε αμέσως τον λόγο και επανέλαβε όσα είχε πει νωρίτερα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον κ. Νίκο Χατζηνικολάου, προσθέτοντας μάλιστα ότι σκοπεύει να καταθέσει ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό προκειμένου να απαντήσει σε όσα του καταλογίζει ενώ παράλληλα ζήτησε για το θέμα να ενημερωθεί και η εισαγγελία.  
Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, αφού επεσήμανε ότι όταν υπάρχουν καταγγελίες που αγγίζουν το ποινικό δίκαιο τότε πρέπει να είναι τεκμηριωμένες, ζήτησε από την κυβέρνηση να χυθεί άπλετο φως. « Η κυβέρνηση να ρίξει άπλετο φως. Η κυβέρνηση και η Τράπεζα της Ελλάδας να δώσουν στοιχεία για να αρθούν οι καχυποψίες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.
 
http://www.real.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: