Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Πρέπει να γυρίσουμε στους εαυτούς μας! Αλλιώς θα μας αιχμαλωτίσουν για πάντα!

http://www.edugate.gr/files/images/politeia--epta.gif 
Πέμπτη 19 Μαίου 2011
Σχεδόν όλοι μας ασχολούμαστε και μάλιστα πολύ σοβαρά με τα αποτελέσματα της δραστηριότητας εκείνων που επιβουλεύονται την ύπαρξή μας και έφτασαν να αντιμετωπίζουν αυτή την ίδια τη ζωή....
μας ως μια υπόθεση χωρίς καμιά σημασία!
Έχουμε, κυριολεκτικά, παγιδευτεί και δεν προσέχουμε ότι το έδαφος χάνεται κάτω από τα πόδια μας. Διότι, την ίδια ώρα που εμείς παρακολουθούμε ή εξετάζουμε ή συζητάμε όσα γίνονται στην πατρίδα μας από τις δοτές εξουσίες ή στον κόσμο από τις απόλυτα εξαρτημένες κυβερνήσεις, η …γη γυρίζει και υφαίνεται ο ιστός της αιχμαλωσίας μας.

Σκεφτείτε μόνο πόσα εκατομμύρια νέοι άνθρωποι στον κόσμο χάνουν τον πολυτιμότατο χρόνο τους ψάχνοντας στο Διαδίκτυο κάτι ενδιαφέρον ή αξιοπερίεργο, για να γεμίσουν το κενό της ζωής τους, μένοντας έτσι στο περιθώριο της ζωής ή, για να το γράψουμε αλλιώς, αφήνοντας την πρωτοβουλία σ’ αυτούς που μας κλέβουν το μέλλον και ετοιμάζονται να μας «φυλακίσουν» στο κάτεργο της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
Αν δεν αλλάξουν οι όροι και δεν φιλοτιμηθούμε να τους κάνουμε να ασχολούνται εκείνοι (οι συνωμότες) με τις δικές μας δραστηριότητες, που θα έχουν κύρια αποστολή να καταργήσουμε το βασίλειο της αυθαιρεσίας, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας, της οποίας την πικρότατη γεύση δοκιμάζουμε σήμερα, ενώ δεν είναι μακριά η ημέρα που όλα θα γίνονται εν αγνοία μας και θα μας επιβάλλονται δια πυρός και σιδήρου.
Η θέση μας έχει δυσκολέψει πάρα πολύ, ενώ το χειρότερο πλανάται στον ορίζοντα, καθώς δεν υφίσταται κανένα σημάδι διαφοροποίησης των πραγμάτων σε βάθος χρόνου. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε καμιά δικαιολογία να είμαστε επιφυλακτικοί ή συγκρατημένοι όσον αφορά την καταγγελία της καταστάσεως που μας έχει επιβληθεί και την ταπείνωσή μας ως πολιτών κυρίαρχης χώρας.
Θα πρέπει να το καταλάβουμε ότι σχεδόν το όλο περιεχόμενο των «δελτίων ειδήσεων», δεν μας αφορά, όπως δεν μας αφορά η ύλη που παράγεται αλλού και φιλοξενείται στις σελίδες των εφημερίδων και κάθε άλλης μορφής εντύπων. Πρέπει να …γυρίσουμε στους εαυτούς μας! Κάποιοι αποφασίζουν αυθαίρετα για τη ζωή μας και κλέβουν το μέλλον των παιδιών μας. Οι αποδεδειγμένα ανίκανοι μας αποτελειώνουν επιμένοντας να εκτελούν πιστά τις εντολές της τρόικα ως «κατοχική κυβέρνηση» και ως «κατοχική αντιπολίτευση» Έχουν καλύψει τη χώρα με το δίχτυ του φόβου και με την απειλή του χείριστου κακού, κατορθώνουν να επιβάλλουν τα πιο επώδυνα μέτρα ξεζουμίσματος του λαού.
Είναι μυστήριο άλυτο το γεγονός ότι δεν βρέθηκε ακόμη ένας (και αριθμητικά 1 ) Έλληνας να μπει μπροστά και να διακηρύξει άφοβα το σκοπό του, που δεν μπορεί να είναι άλλος από το να βάλει φωτιά στην αχυροκαλύβα της σάπιας και σίγουρα τρομοκρατημένης αυθαίρετης εξουσίας, στα χέρια της οποίας βασανίζονται οι Έλληνες χειρότερα από όλες τις κατοχές που γνώρισε η  πατρίδα μας.  

Του Γαβριήλ Θ. Λαμψίδη
lampsidis@gmail.com
από  ΕΠΤΑ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: