Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Tακτικό μέλος του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γρηγόρης Παπαχρήστος

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011
 Στο εννιαμελές Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας ορίστηκε ο περιφερειακός σύμβουλος της Π.Ε. Πιερίας Γρηγόρης Παπαχρήστος, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης κ. Θύμιου... Σώκου.
Στο Δ.Σ. συμμετέχουν επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ψωμιάδης Διονύσης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Νουσηκύρου Αλκιβιάδης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης κ. Τσαραμπουλίδης Παναγιώτης, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Ζορπίδης Μιχάλης, το μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Στόϊκος Γιώργος, ο γενικός διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιάντσης Απόστολος, η γενική διευθύντρια της διεύθυνσης Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας κα Μπαλλά Καλιόππη.
Να σημειωθεί ότι έως 30/6/2011 στο Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης θα προεδρεύει ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Θύμιος Σιώκος, ενώ από 1/7/2011 αναλαμβάνει την προεδρία ο αιρετός Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Το νέο Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης συνεδρίασε για πρώτη φορά την Τρίτη 22 Μαρτίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας με 13 θέματα στην Η.Δ.
Μεταξύ αυτών:
       Η έγκριση του κανονισμού λειτουργίας του Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας.
       Ο ορισμός μελών για την εκπροσώπηση του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης σε γενικές συνελεύσεις Οργανισμών και Αναπτυξιακών Εταιριών.
       Η εξουσιοδότηση για την υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων για την καταπολέμηση κουνουπιών.
       Η συμμετοχή του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης σε διάφορα ευρωπαϊκά προγράμματα
       Η ενημέρωση για τον προϋπολογισμό του 2011.
Όλα τα θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα από τα μέλη του Δ.Σ.
Με ομόφωνη επίσης απόφαση, έγινε δεκτή η πρόταση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης διοίκησης κ .Σιώκου της εκπροσώπησης του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης στην Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α. ΒΔ Θεσσαλονίκης, από τον περιφερειακό σύμβουλο Γρηγόρη Παπαχρήστο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης κ. Θύμιος Σώκος, εκτος του να διορίζει.. άς κάνει και τη δουλειά του σύμφωνα με το νόμο και άς φροντίσει να δείξει ότι η κυβέρνησή του δέν κυβερνά με δύο μέτρα και δύο σταθμά.. Δέν μπορεί να εκπίπτει του αξιώματος ο Μαντούβαλος και ο Παπαθανάσης στο απυρόβλητο.. αλλά έμαθα απο ΤΟΝ ΚΡΑΧΤΗ ότι επεμβαίνει εισαγγελέας καλά πράττει.Αναμένουμε τις αποφάσεις..