ΠΡΑΞΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ "ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ - ΣΕ ΑΡΓΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΑΠΕΣΤΑΛΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ"


Τρίτη 29 Μαρτίου 2011
Δέν προλάβαμε να αναρτήσουμε την είδηση στην προηγούμενη ανάρτησή μας και το τηλέφωνο πήρε φωτιά.Κάντε υπομονή.. εξάλλου το είπαμε ότι θα σας ενημερωσουμε με νεότερα.Και ξεκαθαρίζουμε πιά τα εξής:
- Πηγή την οποία δέν θα αποκαλύψουμε μας ενημέρωσε ότι απεστάλη (δέν ξέρουμε άν έφτασε εδώ) στην Κατερίνη (στη περιφέρεια δηλαδή) το έγγραφο βάσει του οποίου θα τεθεί σε προσωρινή αργία ο Δήμαρχος Δίου Ολύμπου, λόγω του γνωστού θέματος για να μήν τα επαναλαμβάνουμε.
- Στο ενδιάμεσο χρονικό σημείο, μετά την δημοσίευση του άρθρου μας, μάθαμε ότι (κάποιοι όχι υπηρεσιακοί παράγοντες της περιφέρειας) κάποιοι πολιτικοί παράγοντες της περιφέρειας μόλις κυκλοφόρησε η είδηση απο το blog ΚΡΑΧΤΗΣ και "δέχτηκαν ερωτήσεις", άρχισαν να διαβεβαιώνουν "δεξιά και αριστερά", ότι δέν γνωρίζουν τίποτε και ότι ακόμη δέν έστειλαν τέτοιο έγγραφο, γιατί είπαν ακόμη δέν εστάλη απο την εισαγγελία αντίγραφο της εκκρεμούς δικογραφίας.
- Να θυμίσω και σε αυτούς αλλά και στους αναγνώστες μας,ότι και σε προηγούμενο άρθρο μας με τίτλο (((ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ - ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡΓΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΣΕ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ Ο Κ ΣΩΚΟΣ ΔΕΝ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ-)),όχι μόνο όχι μόνο δέν διαψευστήκαμε γιατί οι πηγές μας ήταν σίγουρες, αλλά μας ακολούθησαν και "άλλοι" και το διασταύρωσαν και εκείνοι. Ετσι λοιπόν ,αφού η εισαγγελία προχώρησε σε προκαταρκτική, είναι δυνατόν να μήν έχει στείλει την δικογραφία στην περιφέρεια και στον κ Σώκο;Δέν νομίζουμε...
- Κάποιοι βιάστηκαν να πούν ότι δέν είναι έτσι.. ωραία είναι και αυτό μιά μικρή πιθανότητα να μήν είναι έτσι.. συγκρατείστε ομως την ημερομηνία (29-3-2011), γιατί τα έγγραφα φέρουν και ημερομηνία..
- Κάποιοι πάλι (τόλμησαν να τηλεφωνήσουν) και ούτε λίγο ούτε πολύ απείλησαν εμμέσως με μηνύσεις.. καλώς να το πράξουν.. εμείς δέν έχουμε κανένα πρόβλημα.. το μόνο μας πρόβλημα είναι να είναι έγκυρες οι πληροφορίες, έτσι για την "λεγόμενη δημοσιογραφική  (άν και είμαστε blogers) επιτυχία" ρέ γαμώτο.....
- Κάποιοι πάλι μόνο που δέν μου ζήτησαν να τους πούμε και το όνομα της πηγής μας.
- Εν πάσει περιπτώσει "κοντός ψαλμός αλληλούια" και θα φανεί άν η πηγή μας είναι έγκυρη ή όχι.Αν δέν μας ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ καλά, θα αποδειχθεί και θα θεωρηθεί δημοσιογραφική αποτυχία και αυτά μές το παιγνίδι είναι..
και τα γράφουμε αυτά έτσι για να ξέρει ο κόσμος τί γίνεται στο παρασκήνιο όταν βγαίνει στον αέρα μία τέτοια είδηση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καποιοι τριβουν τα χερια τους? τι χαιρεστε? λετε να μην υπαρχει αντικαταστατης?

Ανώνυμος είπε...

Δεν ψηφίσαμε τον αντικαταστάτη φιλαράκο!