Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Προστέθηκε από  Πολιτεία
Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο
1
Την αντίθεσή του στην πραγματοποίηση διαμαρτυρίας (διοργανώνεται μέσα από το.... διαδίκτυο), έξω από την οικία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. Ο κ. Πεταλωτής, είπε χαρακτηριστικά ότι τέτοιες ενέργειες έχουν στόχο τον εκμαυλισμό της πολιτικής ζωής.


Πάλι λάθος μας τα μάθαν. Μέχρι τώρα νόμιζα ότι ο εκμαυλισμός της πολιτικής ζωής γίνεται από κομματικά στελέχη που έπαιρναν χορηγίες από μεγάλες εταιρίες και τις ακουμπούσαν στο κόμμα τους. Μέχρι τώρα νόμιζα ότι ο εκμαυλισμός της πολιτικής ζωής γίνεται από πολιτικούς με οφ σορ εταιρείες που διαχειρίστηκαν (στα όρια της κατάχρησης) λεφτά του ελληνικού λαού και από πρωθυπουργούς που άλλα έλεγαν προεκλογικά στο λαό από αυτά που έκαναν και έκρυβαν τα χρέη κάτω από το χαλί με λογιστικά τεχνάσματα φτάνοντας στο σημείο να κοροϊδεύουν ακόμη και τους ευρωπαίους εταίρους τους!

2
Τι ατυχία αυτή που δέρνει το ΙΚΑ Κατερίνης με τον ακτινολόγο! Είναι να μην είναι γκαντέμης κάποιος (προς Θεού, ουδεμία πολιτική φυσιογνωμία του τόπου ή των εκάστοτε κυβερνώντων ευθύνεται για το κενό της θέσης του ακτινολόγου). Το κενό θα είχε καλυφθεί, αν δεν είχε ενδιαφερθεί μόνο μια ιατρός-ακτινολόγος, η οποία όλως τυχαίως εργαζόταν και σε άλλη θέση του δημοσίου και η οποία (πάλι όλως τυχαίως) δεν είχε δηλώσει κατά την αίτησή της ότι εργάζεται ήδη σε άλλη θέση του δημοσίου!
Πάλι καλά που δεν μας είπε ο υφυπουργός, ότι η συγκεκριμένη ιατρός ήταν αντιπολιτευτικός «δάκτυλος» που ήθελε να πλήξει την αποτελεσματικότητα στην επίλυση των προβλημάτων που διαχρονικά δείχνει η Κυβέρνηση!
Πάντως το πιο ωραίο στην απάντηση του κ. Κουτρουμάνη είναι, το σημείο που λέει ότι θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες πρόσληψης ακτινολόγου με 12μηνη σύμβαση! Από ότι καταλάβατε, η όποια λύση θα είναι προσωρινή και πάλι και όχι μόνιμη. Για αυτό αγαπητοί ασφαλισμένοι του ΙΚΑ, καλείστε να προγραμματίσετε το οποιοδήποτε πρόβλημα που θα σας προκύψει και χρειάζεται ακτινογραφία, να σας βρει μόνο εντός του 12μηνου που θα διαθέτει το ΙΚΑ ακτινολόγο!
Στο χωριό μου κάτι τέτοιες πρακτικές, τις χαρακτηρίζουν «δουλειές του ποδαριού»


3
Και σε κάτι ευχάριστο…
Με τη συμμετοχή πολλών γονέων και παιδιών πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αποκριάτικος χορός του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Ο χορός οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, στον χώρο του σχολείου, με εδέσματα που προετοίμασαν οι γονείς. Με τον τρόπο αυτό δόθηκε η δυνατότητα σε περισσότερους να συμμετάσχουν και να συμβάλλουν, όχι μόνο με την φυσική στους παρουσία, αλλά και με την προσωπική τους συμβολή και προσπάθεια στην εορταστική εκδήλωση, έτσι ώστε να γίνει η γιορτή αυτή γιορτή όλων.
Και βέβαια, εκείνοι που το χάρηκαν και το διασκέδασαν (δικαιωματικά) περισσότερο από όλους, ήταν οι μικροί μασκαράδες, που με την παρουσία τους γέμισαν με χρώμα και χαμόγελο την εκδήλωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: