Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011
Δεν μπόρεσαν να κερδίσουν οι Νέοι του Πιερικού τους Νέους του Ιωνικού που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις και αυτό γιατί η απόδοσή τους δεν ήταν καλή. Το περίεργο είναι ότι προέρχονται από μεγάλη εκτός ....έδρας εμφάνιση και νίκη και η απόδοσή τους δεν δικαιολογείται με τίποτα. Στα σαράντα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έκαναν κανένα σουτ στην αντίπαλη εστία.
Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση πήγε κάπως να διορθωθεί αλλά και πάλι δεν ήταν η ομάδα που στα εκτός έδρας παιχνίδια παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο και επιστρέφει νικήτρια. Είναι όμως αλήθεια ότι στο ημίχρονο αυτό έγιναν πολλές προσπάθειες από τους Νέους του Πιερικού και έφτασαν κοντά στο γκολ αρκετές φορές με πιο χαρακτηριστικές αυτές του 47’ και του 81’.
Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι η ομάδα του Ιωνικού σ’ όλο το δεύτερο ημίχρονο έπαιξε με παίκτη λιγότερο γιατί αποβλήθηκε για εξύβριση αντιπάλου ο Παυλόπουλος.
Οι δύο καλές φάσεις
Στο 47’ ένα πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ του Σεχολάρι έφυγε μόλις άουτ δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Βασιλειάδη.
Στο 81’ ο Παναγιωτίδης Α. μπήκε γρήγορα μέσα στην περιοχή και έπιασε δυνατό σουτ από κοντινή απόσταση αλλά δυστυχώς και πάλι η μπάλα έφυγε άουτ.
Οι συνθέσεις
Νέοι Πιερικού: Τσιντώτας, Παναγιωτίδης Γ. (85’ Σκούρτι), Λαγδάρης, Ζανέτας, Νίκου, Τσιώμης Γ. (88’ Τσικαδέρης), Τσιανάκας (80’ Τσιώμης Β.), Μιχαηλίδης, Παναγιωτίδης Α., Παπατόλιος, Σεχολάρι.
Νέοι Ιωνικού: Βασιλειάδης, Σπήλιος, Μπολώτης, Παυλόπουλος, Σινάνι, Μπέλιας, Κίτο (65’ Μαντούβαλος), Μωραΐτης, Σιδέρης (42’ Σαραντάκος), Κουμουλίδης, Κανταράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: