Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Παρουσία Ελευθεριάδη η προπόνηση του Πιερικού


Παρασκευή, 10 Δεκέμβριος 2010  Αθλητισμός
Παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ Πιερικός Δημήτρη Ελευθεριάδη πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση των "μελανολεύκων", εν όψει του μεθαυριανού παιχνιδιού της ομάδας με τον Θρασύβουλο, στις... 15.00 στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης.
Το κλίμα στις τάξεις του Πιερικού είναι πολύ καλό και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η ομάδα μπορεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα το Σάββατο.
Ο τεχνικός του Πιερικού Σταύρος Διαμαντόπουλος καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο χωρίς τους Νίκο Μήτρου και Μαρσέλο Πέντα που ήταν και οι μοναδικοί απόντες από το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα.
Ο Μήτρου ήλθε... είδε και απήλθε λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί, ενώ ο Πέντα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου αύριο θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς έτσι ώστε να αποκατασταθεί μια και καλή το πρόβλημα που τον έχει κρατήσει μακριά από την αγωνιστική δράση τον τελευταίο καιρό.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, με εξαίρεση τον Γκόνι που γυμνάστηκε χαλαρότερα και θεωρείται αμφίβολο αν συμπεριληφθεί στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για την κρίσιμη αναμέτρηση με την ομάδα της Φυλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: