Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Πλήθος κόσμου στην ομιλία του Βαγγέλη Λαγδάρη στα Ρυάκια

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010
Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν, το βράδυ του Σαββάτου,  οι κάτοικοι των Ρυακιών στον υποψήφιο Δήμαρχο Πύδνας – Κολινδρού Βαγγέλη Λαγδάρη και στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της «Ενωτικής Πορείας».
 «Η απόφασή μας να ασχοληθούμε με τα ..δημόσια πράγματα, τόσο η δική μου όσο και όλων των συναδέλφων μου, που κοσμούν το συνδυασμό μας ως επίλεκτα και δραστήρια μέλη της τοπικής μας κοινωνίας, δεν είναι μια παρόρμηση της στιγμής, που υπαγορεύεται από μικρόψυχους πολιτικούς υπολογισμούς και κομματικές λογικές· ούτε πηγάζει από κάποια ματαιόδοξη επιθυμία άσκησης εξουσίας, μια και οι θέσεις αυτές είναι ή πρέπει να είναι υπηρεσία προς τους συνδημότες μας και προσφορά προς τον τόπο μας, όπου ζούμε, μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και χτίζουμε τα όνειρά μας.
 Πρόκειται για μια ώριμη και συνειδητή επιλογή να υπηρετήσουμε την ουσία αυτού του θεσμού, εφόσον μας εμπιστευθείτε τιμώντας σας με την ψήφο σας. Αυτό είναι το αντικειμενικό κίνητρο της κοινωνικής και πολιτικής μας πρωτοβουλίας, και γι’ αυτό απευθυνόμαστε σε όλους τους συνδημότες μας, μακριά από τεχνητές περιχαρακώσεις, άγονους τοπικισμούς και κομματικούς διαχωρισμούς που στήνουν εμπόδια στη βούληση και στη διάθεση των ανθρώπων να συνεργαστούν στο όνομα ενός κοινού σκοπού και οράματος», τόνισε ο κ. Λαγδάρης, απευθυνόμενος στο πολυπληθές ακροατήριο. 
 Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού πρόσθεσε:   «Ο αγώνας μας αυτός σήμερα είναι το πρόπλασμα όχι μόνο της εκλογικής επιτυχίας, αλλά και της πολιτικής πραγμάτωσης που θα διανοίξει νέες προοπτικές για τον τόπο μας. Όλες οι προτάσεις και οι σχεδιασμοί μας θα γίνουν πράξη με κοινωνική συμφωνία και συναίνεση, με συλλογικότητα και διαβούλευση, με σεβασμό στο περιβάλλον και στις παραδόσεις μας, στον οικολογικό και πολιτισμικό πλούτο της περιοχής και κυρίως με σεβασμό στους συνδημότες μας και στις πραγματικές τους ανάγκες», είπε. (http://politispierias.blogspot.com/)
ΚΡΑΧΤΗΣ  
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: