Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ... με το ΠΑΣΟΚ να σύρρεται;..

Παρασκευή 05 Νοεμβρίου 2010

του Δημήτρη Καλαϊτζή

Ηρθε η ώρα της κρίσεως.Βέβαια πάντα και σύμφωνα με τη θρησκεία μας η ώρα της κρίσεως αφορά τους κοινούς θνητούς και όχι τους "θεούς".Ο θεός πάντα βρίσκει λύση.Ετσι δέν ήταν τόσο δύσκολο  (όταν έχεις τεράστια εμπειρία σε αυτα) να ξεγελάσεις τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ;Ευκολο
για έναν "θεό".Μόνο που στην πολιτική και οι "θεοί κρίνονται".
- Ετσι λοιπόν δύο μέρες πρίν τις εκλογές, οι ΠΑΣΟΚΟΙ του Νομού θα κληθούν να ψηφίσουν για Αντιπεριφεριεάρχη τον πιό "πετυχημένο Δήμαρχο" του Νομού, τον πιό "λαοπρόβλητο", τον πιό "επικοινωνιακό".
- Ουδείς έχει αντίρηση επ αυτών, άσχετα άν το θέμα του "πετυχημένου" σηκώνει πολύ καουβέντα για εμάς τους γνωρίζουντες και άλλες πτυχές της "επαγγλεματικής" σταδιοδρομίας στην πολιτική καριέρα ενός Δημάρχου.
- Για το "επικοινωνιακός" συμφωνούμε απολύτως, άλλωστε "παλιά μας τέχνη κόσκινο" και τα ΜΜΕ γι αυτό υπάρχουν και ζούν, για να προβάλλουν και πάντα με το "αζημίωτο".
- Μόνο που πίσω απο την "επικοινωνία" πολλές φορές κρύβεται ένα "πολιτικό προσωπείο καλά καμουφλαρισμένο", που για να το καταλάβεις πρέπει να "ζείς απο κοντά τον πολιτικό, τον άνθρωπο".Τώρα θα μου πείτε τί σας λέω.Ο λαός μας έχει κοινή την πεποίθηση ότι όλοι οι πολιτικοί έχουν απαξιωθεί στην συνείδηση του κόσμου.
- Οχι δέν συμφωνώ, δέν πρέπει να ισοπεδώνουμε τα πάντα, υπάρχουν και πολιτικοί, που χαίρουν άκρας εκτίμησης, γιατί έχουν στοιχεία που φαίνεται ότι δέν έχουν χάσει την "ανθρωπιά τους, την τσίπα και το φιλότιμό τους".
- Βέβαια εν προκειμένω και όσον αφορά τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, απαγορεύεται κάθε είδους κριτική, γιατί προσβάλεται η "θεική μορφή".
Εγώ όμως, (παρά τη λάσπη εναντίον μου) συνεχίζω να λέω την άποψή μου, που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.
Και σήμερα θα το πώ πιό φωναχτά και με αποδείξεις.Ειχα γράψει πρίν πάρει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ το εξής άρθρο κ ΠΑΠΑΧΡΉΣΤΟΥ ....ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΟΥ.....και δικαιώθηκα στα όσα του καταμαρτυρούσα.
Γιατί δικαιώθηκα;Αφού επίμονα (σε σημείο που να κινδυνεύω να γίνω γραφικός) εφιστούσα την προσοχή στο ΠΑΣΟΚ, ότι όπως συνηθίζει, θα καταφέρει να τους πείσει ότι θα στηρίξει το συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ (του Λάππα) στον Δήμο Δϊου - Ολύμπου, ενώ απο τα γεγονότα που εμείς καλύτερα απο όλους γνωρίζαμε , ήταν σίγουρο ότι θα έπραττε το αντίθετο.

- Ετσι αφού έστειλε (ομαδικά) όλα τα στελέχη του συνδυασμού υποψήφιους με τον Παπαθανάση, περιμένει να δρέψει τους καρπούς των ενεργειών του, δηλαδή να υποστεί ήττα ο συνδυασμός του Λάππα.Αυτός είναι ο σκοπός του και ο καημός του.Και όποιος έχει αντίρρηση κύριοι του ΠΑΣΟΚ,δείτε τα ονόματα, δείτε τη σχέση με τον Παπαχρήστου, δείτε και τη στάση του και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.Εγώ είπα και ελάλλησα και αμαρτίαν ούκ έχω..
- Εξάλλου έχουμε τεράστια εμπειρία απο τις προηγούμενες εκλογές, που έπλεξε το εγκώμιο του ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ .Εχουμε την εμπειρία, αφού "στο χωριό μας λουστήκαμε" την πρώτη εκλογή ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ και τα παιγνίδια του κυρίου Παπαχρήστου, που την πρώτη Κυριακή οι κάλπες της Βροντούς ήταν γεμάτες ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ και την δέυτερη Κυριακή, έγινε κατακόρυφη αύξηση των ποσοστών του υποψηφίού του ΠΑΣΟΚ (ανατρέξτε στα αποτελέσματα τότε για να δείτε).
- Ετσι εμείς του Δήμου Δϊου,γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές στα πολιτικά παιγνιδάκια του υποψηφίου Αντιπεριφεριεάρχη.
- Θα μπορούσαμε να λειτουργήσουμε και εμείς σάν αυτόν, αλλά εμείς δέν είμαστε το ίδιο, δέν είμαστε "επαγγελματίες της πολιτικής" και δέν θα λειτουργήσουμε μικρόψυχα όπως εκείνος.Εξάλλου ο υποψήφιος Αντιπεριφεριεάρχης του ΠΑΣΟΚ στην Πιερία, αποτελεί το 1/7 του συνδυασμού του Μπόλαρη και δέν θα χαλαλήσουμε την ψήφο μας σέ άλλο συνδυασμό, για το 1/7.Τί να κάνουμε άς ανοίγανε τα μάτια τους στο ΠΑΣΟΚ, να ζητούσαν εγγυήσεις απο τον κ Παπαχρήστο.Τους τα είπα πολλές φορές.Και τα αναφέρω αυτά γιατί σύμφωνα με τη προσφιλή του τακτική, άρχισε "τις λάσπες" για την πιθανή στάση πολλών υποστηρικτών της υποψηφιότητας Λάππα.
- Εμείς κύριε Παπαχρήστου δέν σας μοιάζουμε.. δέν παίζουμε παιγνιδάκια.. είμαστε αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ, όχι για την καρέκλα. εμείς δέν εκδικούμαστε το ΠΑΣΟΚ γιατί δέν μπορέσαμε να είμαστε και πάλι υποψήφιοι Δήμαρχοι.. βέβαια ξέρω θα μας πείτε ότι ήταν επιλογή σας να μήν είστε υποψήφιος Δήμαρχος ξανά..Αμ δέ!! μόνο τα κορόιδα πείθετε.Εξάλλου η "λογική ότι ο Δήμος είναι τσιφλίκι Σας είναι στο πετσί σας και στη πάγια τακτική σας.
Πάνω  σε αυτή την τοποθέτησή μου να υπενθυμίσω δύο παλιότερα προχθεσινά άρθα

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ - ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΞΑΝΑ

Φίλοι του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Δϊου - Ολύμπου, πρέπει να συνειδητοποιήσετε τί παιγνίδια πάιζονται και να μήν σας παρασύρουν, οι όποιοι συναισθηματισμοί με εκείνους που πολεμούν τον συνδυασμο του ΠΑΣΟΚ και ομαδικά τάχθηκαν απέναντι, όχι γιατί ξαφνικά αγάπησαν τον Παπαθανάση, αλλά γιατί έτσι τους παρότρυνε ο κ.Παπαχρήστος.

Φίλοι του ΠΑΣΟΚ, δώστε ένα μάθημα σε αυτούς που χρησιμοποιούν το ΠΑΣΟΚ, μόνο για την πάρτυ τους.

Φίλοι του ΠΑΣΟΚ, αποδείξτε τους ότι και νού έχετε και λογική και κρίση, για να πάψουν να διατείνονται και να λένε ότι είστε μπουνταλάδες και ότι σας κάνουν κουμάντο πέντ έξη. παρατρεχάμενοι.

Φίλοι του ΠΑΣΟΚ, είναι η ώρα να αποδείξετε ότι δέν τρώτε κουτόχορτο και ότι καταλαβαίνετε τί παιγνίδια παίζουν, αυτοί που άν δέν έχουν τον πρώτο ρόλο στο ΠΑΣΟΚ εύκολα πάνε απέναντι.

Φιλοι του ΠΑΣΟΚ, καταψηφίστε αυτούς που ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης έχει στρατολογήσει στον απέναντι συνδυασμό..για να καταλάβει και ο ίδιος ότι αυτά που επι τριάντα χρόνια έφτιαχαν στο ΠΑΣΟΚ ανήκουν στο παρελθόν και ότι ο κόσμος πιά είναι υποψηιασμένος και θα αντιδράσει

Υ.Γ Θα περιμένουμε λοιπόν με αγωνία, μετά την Κυριακή, άν ο Παπαχρήστος πετύχει τον διπλό σκοπό του, και να πλήξει τον συνδυασμό του Λάππα και αυτός να περάσει αλώβητος και να "χαρεί"  που κατόρθωσε να ξεγελάσει τους πάντες στο ΠΑΣΟΚ... και να πάρει το χρίσμα για την τιμητική θέση του υποψηφίου πρώτου πολίτη του Νομού.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι του Πασοκ μην ακουται τον καθε παρανοικο που προσπαθει να χειραγωγίσει τον κσομο(Καλαιτζης)

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ;ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ;Η ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΡΕ..ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ..ΔΕ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΜΑΥΛΟ..ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΟΝΤΟΥ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.