Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

"Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται"

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα μετά το μπαράζ τρομοκρατικών αποπειρών κατά πρεσβειών και ξένων ηγετών έστειλε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου από τη βόρεια Ελλάδα όπου πραγματοποιεί περιοδεία.
"Καταδικάζουμε απερίφραστα... και στεκόμαστε άτεγκτοι, αμείλικτοι απέναντι σε όποιον επιχειρεί, μάταια, να διασαλεύσει με τρομοκρατικές ενέργειες την κοινωνική ειρήνη και να πλήξει την εικόνα της χώρας μας διεθνώς σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο", τόνισε ο πρωθυπουργός.


Συμπλήρωσε ότι για την κυβέρνηση "ασφάλεια του πολίτη είναι δικαίωμα του πολίτη", η ασφάλεια στη ζωή του, στη δουλειά του, στην καθημερινότητά του".


"Η κυβέρνηση και οι αρμόδιες υπηρεσίες θα συνεχίσουμε τη συστηματική, οργανωμένη προσπάθεια, που έχει δώσει συγκεκριμένα αποτελέσματα τον τελευταίο χρόνο.Όπλο μας η επιχειρησιακή ετοιμότητα και τα αντανακλαστικά της Ελληνικής Αστυνομίας και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που δημιουργούν βήμα - βήμα, μέρα με τη μέρα, σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, ένα περιβάλλον ασφάλειας και σιγουριάς για τον πολίτη" πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου.


"Ασπίδα μας, η ακλόνητη πεποίθηση όλης της Ελληνικής κοινωνίας, ότι κανένας δεν μπορεί να τρομοκρατήσει την Δημοκρατία μας. Η Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται. Και όσοι την επιβουλεύονται, θα μας βρουν όλους, μια γροθιά, απέναντί τους" τόνισε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: