Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Αντίστροφη μέτρηση για τον «Harry Potter» (video)


Μόλις 50 ημέρες έμειναν για την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου «Harry Potter And The Deathly Hallows Part 1» στις 19 Νοεμβρίου και οι παραγωγοί σκέφτηκαν να κηρύξουν την έναρξη της αντίστροφης.. μέτρησης μέσω ενός video με τον πρωταγωνιστή Daniel Radcliffe.
Στο σύντομο video εμφανίζεται ο Radcliffe να μιλάει απευθείας στους θεατές ανακοινώνοντας τον ενθουσιασμό του για την ταινία που πλησιάζει και που θα σημάνει την αρχή του τέλους της ιστορίας του διάσημου διοπτροφόρου μάγου με θεαματικό τρόπο.
Ο νεαρός βρετανός ηθοποιός ομολογεί ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι τα γυρίσματα τελείωσαν και ότι τα τελευταία δέκα χρόνια είχε την ευκαιρία να κάνει πολλούς φίλους από τους ηθοποιούς και το συνεργείο. Πράγματι, δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε ότι, για ένα παιδί που μεγάλωσε ως ο Harry Potter αυτοπροσώπως περνώντας όλη την εφηβεία του γυρίζοντας ταινίες (και βγάζοντας εκατομμύρια), τα κινηματογραφικά πλατώ ήταν όλος ο κόσμος του.
Για την ταινία «Ο Χάρι Πότερ Και Οι Κλήροι Του Θανάτου Μέρος 1» έχουμε ήδη πει αρκετά, οπότε απολαύστε τον κ.Radcliffe στο video και τραβήξτε την πρώτη γραμμή στο ημερολόγιό σας.
http://www.nooz.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: