Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Από τη Ν. Έφεσο ξεκίνησαν οι ομιλίες του υποψηφίου Δημάρχου Δίου - Ολύμπου Νίκου Λάππα

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010  
Υποψήφιος Δήμαρχος Δίου Ολύμπου
Νίκος Λάππας

 
Από τη Νέα Έφεσο ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας το πρόγραμμα ομιλιών του υποψηφίου Δημάρχου Δίου - Ολύμπου Νίκου Λάππα.
Παρά την έντονη βροχόπτωση και τις κακές καιρικές συνθήκες η προγραμματισμένη "ανοιχτή" ομιλία μετατράπηκε εντέλει σε "κλειστή", ενώ δεν ήταν λίγος ...ο κόσμος που υπομονετικά περίμενε κάτω από τη βροχή να ακούσει το πρόγραμμα και τις θέσεις του Συνδυασμού "Νέα Αρχή - Νέα Ελπίδα".
Ξεκινώντας την ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Δίου - Ολύμπου ανέφερε, ότι πρόσφατα, πριν μερικούς μήνες κάποιοι "έμπειροι πολιτικοί" τα όρια του νέου Δήμου να σταματούν στο Λιτόχωρο, με μοναδικό αιτιολογικό τη φράση "τι δουλειά έχουμε εμείς με τους αγρότες". Αν, τελικά τα όρια του νέου Δήμου σταματούσαν εκεί που κάποιοι θέλησαν, τότε ο νέος Δήμος θα έψαχνε το άλλο του μισό. Εμείς εδώ σήμερα, μπροστά σας, σας λέμε ότι σας θέλουμε μαζί μας. Θέλουμε να τονώσουμε τον αγροτικό τομέα και μέσα από αυτόν να δώσουμε μία διαφορετική ανάπτυξη και στον τουρισμό, τον λεγόμενο αγροτουρισμό. Έχουμε μία περιοχή εύφορη και πρέπει να την αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Για το λόγο αυτό δεσμευόμαστε πως εμείς, ως Δημοτική Αρχή θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να στηρίξουμε τον αγροτικό πληθυσμό της περιοχής".
Συνεχίζοντας ο Νίκος Λάππας παρουσίασε το πρόγραμμα του Συνδυασμού σημειώνοντας πως "Όλα αυτά που αναφέρει μέσα το πρόγραμμά μας δεν τα σκεφτήκαμε τυχαία. Καθίσαμε και ακούσαμε τις απόψεις, τις δικές σας απόψεις, προτάσεις και ανάγκες. Εγώ προσωπικά, δεσμεύομαι, μπροστά σας πως θα αγωνιστώ για όλα αυτά. Και θα ντραπώ ιδιαίτερα αν έστω και ένας από εσάς μετά από τρία χρόνια μου πει ότι δεν προσπάθησα. Και αυτό σας το λέω με αίσθηση ευθύνης".
Στη συνέχεια παρουσιάζοντας τους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του Συνδυασμού "Νέα Αρχή - Νέα Ελπίδα" ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Λάππας υπογράμμισε πως είναι υπερήφανος για τους ανθρώπους αυτούς που είναι δίπλα του, γιατί είναι άνθρωποι της καθημερινότητας, άνθρωποι που αγωνίζονται και άνθρωποι που διαθέτουν αίσθημα ευθύνης.
Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι από τη Ν. Έφεσο
Κυριάκη Μαρία του Βασιλείου (Εκλογική Περιφέρεια Δίου)
Τσιάτσιος Θωμάς του Νικολάου (Εκλογική Περιφέρεια Δίου)
Οι υποψήφιοι τοπικοί Σύμβουλοι
Καρασκόρδας Νικόλαος του Ευαγγέλου
Μυλόπουλος Γεώργιος του Παναγιώτη
Τζιμοπούλου Ευαγγελία του Δημητρίου
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: