Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Πλήρης στήριξη Σαμαρά σε Παναγιωτόπουλο

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010



panagiotopoulos_nd87Την αντίδραση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για εσωκομματική γκρίνια σχετικά με την επικοινωνιακή.. πολιτική του κόμματος. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς στηρίζει τον στενό του συνεργάτη Πάνο Παναγιωτόπουλο.

Διαψεύδει η Ρηγίλλης

Στην ανακοίνωση που εξεδόθη, αναφέρεται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ εμπιστεύεται απόλυτα το στενό του συνεργάτη, εκπρόσωπο της ΝΔ Π. Παναγιωτόπουλο, και τον στηρίζει στη δύσκολη αποστολή του.
"Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και έχουν στόχο να δημιουργήσουν ζητήματα στη ΝΔ, εκεί που δεν υπάρχουν" καταλήγει, προκειμένου να μπει φρένο στα εν λόγω δημοσιεύματα.
Σημειώνεται, πάντως, ότι κριτική στον εκπρόσωπο του κόμματος κάνουν και δημοσίως στελέχη του κόμματος, όπως για παράδειγμα ο βουλευτής Αργύρης Ντινόπουλος.
Μιλώντας στον Ρ/Σ «Αθήνα 9,84» ο κ. Ντινόπουλος είπε πως "δεν αρκεί μια δήλωση στο δελτίο ειδήσεων της τάξης των δεκαπέντε και είκοσι δευτερολέπτων. Η επικοινωνιακή πολιτική χρειάζεται μια συλλογική προσπάθεια, δεν μπορεί να είναι μονοπρόσωπη. Όταν ο κ. Παπανδρέου απολαμβάνει τόσο μεγάλη ασυλία από τα μέσα ενημέρωσης, πρέπει πραγματικά να κάνουμε μια επικοινωνιακή αντεπίθεση".
Πηγή: ΝΕΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: