Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Τη Δευτέρα «κλείνει» το ψηφοδέλτιο

mayridou_1
 
Την πρώτη επίσημη συνάντησή της με τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης είχε χθες το μεσημέρι η υποψήφια.. Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Σοφία Μαρίδου.
Η κ. Μαυρίδου, παρουσίασε στα μέσα ενημέρωσης τους συνεργάτες του γραφείου τύπου του Συνδυασμού στον οποίο μετέχει, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα γίνει μια γόνιμη προεκλογική εκστρατεία και ότι η συνεργασία μέσων ενημέρωσης και υποψηφίων θα κυμανθεί σε υψηλό επίπεδο για την όσο δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών.


Εκτός από το κομμάτι που αφορούσε τη συνεργασία και την επικοινωνία με τους συνεργάτες του κ. Ψωμιάδη που έχουν αναλάβει το σκέλος αυτό, η συνάντηση είχε και ειδησεογραφικό ενδιαφέρον αφού έγινε αναφορά και σε ζητήματα που ακόμα εκκρεμούν. Ένα από αυτά και η ανακοίνωση των περιφερειακών συμβούλων στο νομό μας, όπου η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης, δεν θέλησε να μπει σε ονοματολογία, αλλά αρκέστηκε να πει ότι ίσως και την ερχόμενη Δευτέρα να ανακοινωθούν οι οχτώ υποψήφιοι. Στο σημείο αυτό, η κ. Μαυρίδου εξέφρασε την ικανοποίησή της για το ενδιαφέρον που έχουν δείξει όλοι όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι, τονίζοντας ότι αποτελεί ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για την Αυτοδιοίκηση. Αποδεικνύεται στην πράξη, ότι οι Πιεριείς δεν έχουν απομακρυνθεί από την πολιτική και τα κοινά και επιθυμούν να συνεισφέρουν στον κοινό αγώνα, είπε.
mayridou_2Όσον αφορά τη δική της παρουσία στη θέση της υποψήφιας αντιπεριφερειάρχη, υποστήριξε ότι πρόκειται για έναν δύσκολο αγώνα, σημειώνοντας πάντως ότι οι μεγάλες ευθύνες θα ξεκινήσουν από την επομένη των εκλογών. «Γνωρίζω την ευθύνη του να σου εμπιστεύονται έναν ολόκληρο νομό και για μένα μόνο μια λέξη υπάρχει η οποία δεν είναι άλλη από την ‘’διεκδίκηση’’. Άλλωστε αυτό είναι και το χαρακτηριστικό γνώρισμα του ηγέτη της προσπάθειας που ξεκινάμε για την Κεντρική Μακεδονία, του Παναγιώτη Ψωμιάδη», κατέληξε.

Στο περιθώριο της συνάντησης, η υπεύθυνη επικοινωνίας του συνδυασμού, Μένη Λυσαρίδου, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα επισκέψεων του υποψηφίου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη, στην Πιερία. Πέρα από αυτές που ήδη πραγματοποίησε, ο κ. Ψωμιάδης έχει προγραμματίσει ομιλίες στο Αιγίνιο στις 21 Σεπτεμβρίου, στο Λιτόχωρο 30 Σεπτεμβρίου και στην Κατερίνη 15 Οκτωβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου. Όλες οι ομιλίες θα ξεκινήσουν στις 7:30 το απόγευμα.
Η κ. Λυσαρίδου, αναφέρθηκε στις προθέσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη, όσον αφορά την προεκλογική εκστρατεία, τονίζοντας ότι αυτή θα κινηθεί σε ήπιους τόνους, αφού ο ίδιος δεν έχει λόγο να σηκώσει τους τόνους. «Εκτός κι αν προκληθεί, οπότε θα απαντήσει αναλόγως», κατέληξε η κ. Λυσαρίδου, η οποία εκτίμησε ως ένα μεγάλο πλεονέκτημα του κ. Ψωμιάδη, το γεγονός ότι ξεκίνησε από νωρίς την προεκλογική εκστρατεία και κυρίως ότι γνωρίζει καλά την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

ΚΡΑΧΤΗΣ  
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: