Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010



Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο
«Είμαστε σε καλό δρόμο», είπε, σύμφωνα με το..
Reuters, κατά την άφιξή του στις Βρυξέλλες ο Γιώργος Παπανδρέου, «υποφέρουμε, αλλά σημειώνουμε πραγματική πρόοδο».
Υποφέρουμε; Ποιοι υποφέρουμε; Έκοψαν και στον πρωθυπουργό τον 13ο και 14ο μισθό και δε μας είπαν τίποτα;



«Η φοροδιαφυγή αποτελεί μεγάλη πρόκληση και η κυβέρνηση έχει αποδείξει εμπράκτως τη διάθεσή της να την κυνηγήσει ανελέητα», δήλωσε από το Παρίσι ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου.
Σιγά, μη σκίσετε κανένα καλσόν, κύριε υπουργέ!



podhlatikh_apodrash_1
Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις που οργανώνει ο Σύλλογος «Ποδηλατική Από-δραση Πιερίας», στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.
Χθες, στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης, τα μέλη του Συλλόγου έστησαν τα ταμπλό με το φωτογραφικό υλικό από τη σκληρή, εχθρική προς τους ποδηλάτες καθημερινότητα στην πόλη.
«Αν βγάλουμε τοι αυτοκίνητο από τη ζωή μας», λένε σε ένα από τα έντυπα που μοίρασαν στους διερχόμενους, «θα ομορφύνει και η πόλη μας. Και που ξέρεις, μπορεί να πειστούν και οι Αρχές επιτέλους και να μας κάνουν και κανέναν σωστό ποδηλατόδρομο»!
Αμήν και πότε, παιδιά!
podhlatikh_apodrash_2



zeys
Παρών στις εκδηλώσεις της «Ποδηλατικής Από-δρασης Πιερίας» και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας «Ζευς».
Με ένα έντυπο που περιέχει 49 λόγους για να αγαπήσουμε το τρέξιμο.
Ο πρώτος, κατά σειρά, είναι ότι θα αποκτήσουμε «αλεξίσφαιρα κόκαλα» και δεν θα τρέχουμε μετά στους γιατρούς να μας ανακουφίσουν από την οστεοπόρωση.
Ο εικοστός λέει (σύμφωνα με μελέτη Πανεπιστημίου, όχι αστεία) ότι με το τρέξιμο οι μεν άνδρες έχουν τη σεξουαλική δεξιότητα αντρών 2 έως 5 χρόνια νεότερων σε ηλικία, οι δε γυναίκες καθυστερούν να μπουν στην εμμηνόπαυση επίσης από 2 έως 5 χρόνια.
Αν τα παραπάνω σας φαίνονται δελεαστικά (σιγά που δεν θα σας φαινόντουσαν!) δεν έχετε παρά να περάστε σήμερα το απόγευμα από το τραπεζάκι του Συλλόγου στον κεντρικό πεζόδρομο Κατερίνης, να προμηθευτείτε το έντυπο για να διαβάσετε και τους υπόλοιπους 47 λόγους.



1
Το στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το 3ο Γυμνάσιο, συζήτησε η αρμόδια δημοτική επιτροπή, κατά τη χθεσινή συνεδρίασή της. Παρόντες ο διευθυντής του σχολείου, αλλά και εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ.
Όπως ήταν φυσικό, η συγκεκριμένη επιτροπή στην οποία προεδρεύει ο κ. Παπαζήσης δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα, παρά μόνο να μεταφέρει την απόφαση για τοποθέτηση δυο προκατ αιθουσών…
Προσωρινές λύσεις σε μόνιμο πρόβλημα δηλαδή



2
Οι εκλογές είναι δύσκολο σπορ και αυτό το γνωρίζει καλά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Με ένα άριστα στελεχωμένο γραφείο τύπου (άλλωστε το είδαμε και καθ’ όλη τη διάρκειά της θητείας του στη νομαρχία), δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα αναπάντητο ή ανεκμετάλλευτο…
Έχει επιλέξει να κρατήσει χαμηλά την μπάλα, προειδοποιώντας όμως ότι αν προκληθεί, δεν θα διστάσει να απαντήσει με τον τρόπο που πρέπει, αναφέρουν οι συνεργάτες του.
Λοιπόν, κάτι μου λέει, ότι δεν θα αργήσει η στιγμή να σηκωθεί η μπάλα ή να φύγει στις… κερκίδες!



Μύλος η τοπική Ρηγίλλης
Η έλλειψη εμπειρίας και η κρίση …λόγω δημοτικών εκλογών φαίνεται ότι χτυπούν την πόρτα του προέδρου της ΝΟΔΕ Μόσχου Γιαλένιου ο οποίος μάλλον δεν ήταν έτοιμος να αντιμετωπίσει τόσο γρήγορα, τέτοια φουρτούνα.
Μάθαμε ότι σε πρόσφατη συνάντηση που έγινε στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας η διαδικασία παρεκτράπηκε πολλές φορές και ούτε λίγο ούτε πολύ στελέχη, μέλη ΝΟ.Δ.Ε., πρώην βουλευτές και πολιτευτές ο καθένας για τους δικούς του λόγους …διαφώνησαν με πρόσωπα και στηρίξεις.
Ο άλφα δεν στηρίζει Πολύζο, ο βήτα δεν στηρίζει Δημόπουλο, ο άλλος δεν θέλει το άσπρο, ο άλλος δεν θέλει το μαύρο.
Τελικά, μάλλον δεν ήταν ο Κουκοδήμος το πρόβλημα για το δήμο Δίου-Ολύμπου! Ο καθένας το δρόμο του τραβά…αλλά σε άλλο δήμο και με άλλο υποψήφιο και όπως σωστά ειπώθηκε από ένα από τα μέλη σε υποψήφιο… «εδώ χάνεις το χρόνο σου, μην περιμένεις βοήθεια. Και η νίκη δική σου θα είναι και η ήττα δική σου»…

ΚΡΑΧΤΗΣ  
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: