Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010
Πάμε νότια σήμερα για να αναδείξουμε ένα θέμα για το οποίο μας ενημέρωσε φίλος αναγνώστης ..και που πολύ σύντομα θα αποτελέσει θέμα ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Την προηγούμενη Κυριακή από σίγουρο πνιγμό γλίτωσε 45χρονος λουόμενος στην περιοχή των Ν.Πόρων, που διεσώθη κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από ναυαγοσώστη των ΚΑΥ που βρίσκονται στην περιοχή.

Ο αναγνώστης μας ανέφερε πως το ασθενοφόρο καθυστέρησε περίπου μισή ώρα να φτάσει στην περιοχή, αλλά ανέδειξε κι ένα άλλο θέμα. Το περιστατικό συνέβη μετά τις 5 το απόγευμα και ενώ ο ναυαγοσώστης του δήμου είχε σχολάσει.
Θέτει πολύ σημαντικά ερωτήματα και δίνει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για την περιοχή που μάλλον θα πρέπει να προβληματίσουν τους αρμοδίους.

Γράφει λοιπόν πως το σκάφος περιπολίας του Υπολιμεναρχείου Σκάλας Κατερίνης είναι υπό επισκευή, ενώ το φουσκωτό που διαθέτει ο λιμενικός σταθμός Πλαταμώνα, είναι σε ακινησία, λόγω φθοράς των αεροθαλάμων από μακροχρόνια χρήση. Το κόστος επισκευής του είναι περίπου 2.000 ευρώ!!!!!!!!!!!!

Εν μέσω τουριστικής περιόδου, αναφέρει ο αναγνώστης, υπάρχει σοβαρή έλλειψη πλωτών μέσων με όλα τα επακόλουθα, σε μια ακτογραμμή 70 χιλιομέτρων.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Πάμε τώρα και σε άλλον, «συχνό επισκέπτη» της στήλης, που μου γράφει:

Γεια σας κα Τσαλου
Σήμερα πρώτη μέρα της διπλής κατεύθυνσης στην οδό Ειρήνης και όπως αντιλαμβάνεστε  έχει γίνει προγραμματισμός-προεργασία τις προηγούμενες  ημέρες
για να κυλήσουν όλα ομαλά.
Έχει κατέβει ο συνοδός λεωφορείου και τραβάει στην άκρη τα πλαστικά διαχωριστικά για να χωρέσει να περάσει το μεγάλο όχημα.
Δηλ. από χθες που βάλανε τις κορδέλες για ενημέρωση ΚΑΝΕΙΣ υπάλληλος του δημοσίου δεν είδε ότι ο κάδος σκουπιδιών είναι ΜΕΣΑ στον δρόμο
και ενοχλεί και θα δημιουργήσει  πρόβλημα στα μεγάλα οχήματα ;;;;;;;;;;;;
Ευτυχώς βρέθηκε εκεί ένας απλός ΠΟΛΙΤΗΣ  και έκανε το πλέον λογικό , το πλέον ανθρώπινο για να βοηθήσει  και τράβηξε τον κάδο πάνω στο πεζοδρόμιο
ΚΑΛΗ ΣΑΣ  ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ

Για του λόγου το αληθές, δημοσιεύω και τη φώτο που μου έστειλε ο αναγνώστης.
Καληνύχτα, καλά μας το είπες.


Να κι ο Τσιφοδήμαρχος στη θεατρική παράσταση «Λυσιστράτη» το βράδυ της Δευτέρας, συνοδευόμενος μάλιστα από την κόρη του.
Ο ίδιος δεν δέχθηκε επ’ουδενί να κάνει σχόλιο για τα πολιτικά-αυτοδιοικητικά, τονίζοντας με νόημα «Κάθε πράγμα στον καιρό του».

Έβγαλε το εισιτήριο του, αν και σχολιάστηκε από τους παρευρισκόμενους έντονα, πως σπάνια βλέπουν πολιτικό να πληρώνει εισιτήριο σε εκδήλωση και απόλαυσε την παράσταση.
Ιδού και η φώτο και συνεχίζουμε.

Για δεύτερη συνεχομένη χρονιά τα μέλη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κατερίνης Κ.Π. στην κορυφή της Ελλάδας! Στον Όλυμπο ανέβηκε η 9μελής ομάδα της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Κ.Π. όπου και διέμεινε για δύο νύχτες.
Πάρτε και μια φώτο κι από αυτό το φοβερό νέο.

Πάμε και σε άλλα φοβερά και τρομερά τώρα.
Πανσέληνος χθες και σεληνιάστηκαν πολλοί. Άκουσα, άκουσα και τι δεν άκουσα πάλι.
Το μόνο σίγουρο είναι πως εμείς απολαύσαμε μια ρομαντική βραδιά…στο νέο νοσοκομείο Κατερίνης όπου είχε την εξαιρετική ιδέα ο διοικητής του νοσοκομείου να μας ξεναγήσει νύχτα.

Ακούσαμε τα ευχάριστα, βγάλαμε φωτογραφίες, απολαύσαμε τη βραδιά και πάμε γι’αλλα.

Στα Καλλικρατικά; Λύσσαξαν, οργίασαν, φωνάζουν και αλυχτούν.
Ησυχία ρε παιδιά. Ποιος είπε ότι έχουμε τον νταλκά σας;

Το Ράδιο αρβύλα συνεχίζεται. Τι είχες Γιάννη; Τι είχαν πάντα; Αυτή η έρμη η ενημέρωση, τι τραβάει στα χέρια τους.
Να μην μπορεί να το χωρέσει ο νους σας.

Ο Σάββας; Μιααα χαράαααα….. Όλοι μπορεί να έχουν πάθει ζαβλαμά, ο Σάββας είναι ακάθεκτος. Περιμένει κι αυτός το ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ περιμένει τη ΔΕΘ, η ΔΕΘ περιμένει τους διαδηλωτές και ο καθένας το βιολί του.
Καλή μας ημέρα και σήμερα.

ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: