Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010


Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο
Ερώτηση για τις ελλείψεις του ΙΚΑ από τον βουλευτή Θανάση.. Παπαγεωργίου.
Δεν θέλω να το παίξω έξυπνος, αλλά ξέρω την απάντηση.
Ξέρω δυστυχώς και την αντίδραση των βουλευτών, όχι επειδή έχω μαντικές ικανότητες, αλλά επειδή τις είδα και στο παρελθόν.
Θα πετάξει μια ξερή απάντηση τύπου «το ξέρουμε, θα το δούμε, το βλέπουμε» κάποιος υπηρεσιακός παράγοντας του ΙΚΑ (ούτε καν ο διοικητής του) και το πράγμα θα λήξει εκεί.
Έτσι έγινε και στο παρελθόν. Εκεί κατέληγε η δουλειά. Οι βουλευτές (του εκάστοτε κυβερνώντος κόμματος) βγαίνουν από την «υποχρέωση» και οι βουλευτές ή ο βουλευτής (της εκάστοτε αντιπολίτευσης) καλύπτεται πίσω από την λογική αδυναμία να παρέμβει στα κέντρα αποφάσεων.
Η ταλαιπωρία θα συνεχίσει να είναι καθημερινότητα για τα κορόιδα που πληρώνουν εισφορές στο ΙΚΑ για παροχές που δεν έχουν (και δεν θα λάβουν) και τα μέσα ενημέρωσης θα φαντάζουν γραφικά.
Πολύ θα ήθελα, να δω μια ερώτηση βουλευτή που να λέει: Κύριε υπουργέ, αν δεν λυθεί μέσα σε 15 μέρες (έστω ένα μήνα) το πρόβλημα, θα ναυλώσω πούλμαν και θα φέρω όλους όσους διαμαρτύρονται στο γραφείο σας. Αν πάλι δεν καταλάβετε την ανάγκη να έχουν οι ασφαλισμένοι τους γιατρούς για τους οποίους πληρώνουν ή πλήρωσαν, τότε θα αναγκαστώ να δηλώσω δημόσια για τους επαγγελματίες, (που τους απειλείτε και με κλείσιμο των επιχειρήσεών τους αν δεν ρυθμίσουν τα χρέη τους προς το Ίδρυμα) ότι είναι κορόιδα με περικεφαλαία που ματώνουν για να πληρώσουν εισφορές.

2
Κανονικά τον οβολό του, για το δικό του εισιτήριο και των προσκεκλημένων του, έχει τη συνήθεια να καταβάλει ο δήμαρχος Λιτοχώρου, σε κάθε παράσταση του Φεστιβάλ Ολύμπου.
Για κάποιους είναι αυτονόητο, για κάποιους άλλους όμως όχι μόνο δεν είναι αυτονόητο το να πληρώσουν εισιτήριο, αλλά ζητούν προσκλήσεις ακόμα και για τα… δισέγγονα τους, αφού όπως έλεγε και ένας πρόγονός μου, «το τζάμπα είναι καλύτερο» (και σίγουρα ιδανικότερο για όσους έχουν καλή σχέση με την τσέπη τους)

3
Για δεύτερη συνεχομένη χρονιά τα μέλη εσείς Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κατερίνης Κέντρου στην κορυφή εσείς Ελλάδας!  9μελής ομάδα εσείς Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ανέβηκε στην κορυφή όπου και διέμεινε για δύο νύχτες.
Φιλοι ΟΝΝΕΔίτες καλώς κάνατε και πατήσατε κορυφή, διότι μέχρι να πατήσει κορυφή σε ποσοστά η Νέα Δημοκρατία (έτσι που το πάει ο πρόεδρος) εσείς θα είστε ήδη μεσήλικες (για να μην πω συνταξιούχοι)

4
Γλέντι μέχρι πρωίας στον αύλειο χώρο του 8ου Δημοτικού Συμβουλίου, 9 μέρες μετά τον 15 αύγουστο. Η εκδήλωση ή καλύτερα το λαϊκό πανηγύρι διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον τοπικό Σύλλογο.
Όπως συμβαίνει σε όλα τα πανηγύρια, την εμφάνισή τους στο συγκεκριμένο, έκαναν και πολλοί υποψήφιοι, διότι δεν πιστεύω να θεωρεί κανείς ότι θα δούνε τόσο κόσμο συγκεντρωμένο σε κάποια από τις προεκλογικές τους ομιλίες!

5
Πόσους υποψηφίους διακρίνετε δίπλα στην σύζυγο Γιώργου Καρατζαφέρη;
Μια βιαστείτε να απαντήσετε.
Για την ιστορία να πούμε, ότι στη φωτογραφία εκτός από την κυρία Καρατζαφέρη είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο Δημήτρης Μήλιος.

ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: