Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

FORHTES_PISINESΟι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο
Φορητές πισίνες (διαβάζουμε) αποφάσισαν να εγκαταστήσουν σε όλο το μήκος της Παρκ Άβενιου οι δημοτικές Αρχές της Νέας Υόρκης.     
Ο δήμος της... Νέας Υόρκης έλαβε την συγκεκριμένη απόφαση σε μια προσπάθεια να προσφέρει ανάσες δροσιάς στους κατοίκους της, καθώς οι δημόσιες πισίνες αποτελούν σπάνιο φαινόμενο.
Οι πισίνες θα λειτουργούν τα Σάββατα του Αυγούστου.

Να μια καλή ιδέα για την αξιοποίηση της πλατείας Ελευθερίας της Κατερίνης!
Έτσι κι αλλιώς γιαπί είναι, πράσινο δεν έχει (το κάψανε το καημένο το γκαζονάκι!), τα σιντριβάνια απομακρύνθηκαν, ε, ας τοποθετήσει μια φορητή πισίνα ο δήμος, να παίρνουν κανα μπανάκι τουλάχιστον οι παππούδες που δε βρίσκουν πια ούτε ίσκιο στην πλατεία.


TRAPEZES
Νέο πακέτο στήριξης των τραπεζών, 25 δισ. ευρώ, έλαβαν οι τράπεζές μας.
Δηλαδή, 25 δισ., συν  28 δισ. το προηγούμενο, συν 10 δισ. που προβλέπεται να δοθούν μέσω του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, σύνολον 63 δισεκατομμύρια ευρώ.
Σε καλή μεριά, βρε!
Φάτε. Φάτε και μη χολοσκάτε.
Κι αν (όταν) τα ξανασκατώσετε με την απληστία σας, εδώ είμαστε εμείς. Θα τη σώσουμε την τράπεζα… ε, συγγνώμη, κύριε Πετσάλνικε, την πατρίδα, ήθελα να πω.


PSOMIADHSΑπό το γραφείο τύπου του υποψήφιου περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη, μας πληροφόρησαν (με email που μας έστειλαν οι ίδιοι, μη φανταστείτε ότι το ζητήσαμε εμείς) πως από χθες και μέχρι την Κυριακή θα περιοδεύσει και στους επτά νομούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και θα δώσει το «παρών» σε τοπικές πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Σε ποιες ακριβώς δεν μας ενημέρωσαν αλλά, όπου δείτε γλέντι ποντιακό, μέσα θα είναι σίγουρα.


1
Μετά τις χθεσινές φωτογραφίες που δημοσίευσε η Πολιτεία, από το αποξηραμένο (πλέον) χόρτο της πλατείας Ελευθερίας, δημότες-φιλόζωοι ξεκίνησαν έναν αγώνα δρόμου για τη λίπανση και αναζωογόνηση του ταλαίπωρου χορτοτάπητα
Σ’ αυτήν την ευγενή προσπάθεια, συμπαραστάτες είναι και τα ευγενή τετράποδά τους, τα οποία καταβάλουν φιλότιμες προσπάθειες για τη λίπανση του χόρτου, υπό το βλέμμα των χαμογελαστών αφεντικών τους.
(Πέρα από την πλάκα. Ας πει κάποιος στους υποτιθέμενους φιλόζωους ότι όταν βγάζουν το σκυλάκι τους για να κάνει την ανάγκη του, να μιμούνται και τους φιλόζωους των Ευρωπαϊκών χωρών που παίρνουν τα μέτρα τους καθαρίζοντας τις σχετικές ακαθαρσίες. Ας γίνουν πρώτα οι Έλληνες φιλόζωοι, φιλόζωοι κατά τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και μετά ας διεκδικήσουν ευρωπαϊκά προνόμια για ζωντανά τους.
Τη φωτογραφία έστειλε αναγνώστης της στήλης με το ψευδώνυμο «Ναρκαλιευτής»)


3
Τα πάντα συζητάει η Κυβέρνηση εκτός από την πώληση της ΔΕΗ…
Όλη η καλή διάθεση να πιστέψουμε τι συζητάει και τι όχι η Κυβέρνηση, έχει εξαντληθεί μετά την διακυβέρνηση των πρώτων 100 ημερών της. Εκείνο το περιβόητο, φιλόδοξο σχέδιο με το οποίο αλίευσε ψήφους κατά την προεκλογική περίοδο…
Δυστυχώς ο πρότερος βίος της Κυβέρνησης, κάθε άλλο παρά έντιμος (ως προς την συνέπεια των λόγων της) είναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: