ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ -ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ


Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010
Για τα σκάνδαλα και τις σπατάλες έδειξαν Καραμανλή οι Υπουργοί Τουρισμού της κυβέρνησής του.Που είπαν οτι έκανα ε΄γινε με κυβερνητική απόφαση και σε γνώση του πρώην πρωθυπουργού.Εδωσαν 130 εκατομμύρια ΕΥΡΩ και τα χρωστούσαν.Τα φόρτωσαν στους Ελληνες πολίτες να τα πληρώσουν.Διαφήμισαν την Ελλάδα στο CNN και σε άλλα αμερικανικά κανάλια, με ακριβές διαφημίσεις, χωρίς να στραοφύν σε χώρες που περιμένουμε τουρίστες πχ Ρωσία.Δέν διαφήμισαν την ΕΛλάδα στο διαδίκτυο που και αποδοτικό είναι και με 10 φορές λιγότερα χρήματα.Αυτ΄και άλλα πολλά λέει στην εκπομπή του ΜΕΓΑ ο Υπουργός Παύλος Γερουλάνος.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Αστακός στην ενεργειακή ατζέντα Ελλάδας-ΗΠΑ


Θέματα που αφορούν στις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ενέργειας στην ευρύτερη ζώνη της ΝΑ Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας καθώς και τις επενδυτικές προοπτικές στην περιοχή συζήτησε κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα το απόγευμα με τον ειδικό σύμβουλο του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ για ενεργειακά θέματα, κ. Ρίτσαρντ Μόρνινγσταρ, ο υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Σπύρος Κουβέλης. Στο επίκεντρο βρέθηκε η προώθηση του αγωγού φυσικού αερίου ΙTGI καθώς και η επένδυση του Κατάρ στον Αστακό.

Ο Αμερικανός αξιωματούχος συνοδευόταν από επιτελείο ειδικών συμβούλων/εμπειρογνωμώνων σε ενεργειακά θέματα καθώς και την κυρία Μακάρθι επιτετραμμένη της πρεσβείας των ΗΠΑ και τον σύμβουλο οικονομικών θεμάτων της πρεσβείας, κ. Πολ Μάλικ.

Κατά τη συνάντηση, όπως ανακοινωσε το υπουργείο Εξωτερικών, συζητήθηκε ο ενεργειακός σχεδιασμός της Ελλάδας και η ανάδειξη της χώρας μας σε περιφερειακό ενεργειακό κόμβο, όπως επίσης η ανάγκη άμεσης προώθησης του αγωγού ITGI.

Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξε ο Αμερικανός αξιωματούχος για τη διαφοροποίηση προμήθειας των πηγών(χωρών) φυσικού αερίου.

Στο πλαίσιο αυτό, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εξέλιξη του ενεργειακού κέντρου του Αστακού και στη συνεργασία με την κυβέρνηση του Κατάρ.