Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Πιερικός - Την πρώτη μεταγραφή της νέας περιόδου έκανε ο Πιερικός - Απέκτησε τον 27χρονο Γιάννη Σαμαρά

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010
Άρχισε η μεταγραφική περίοδος για τον Πιερικό. Απέκτησε το Γιάννη Σαμαρά που γεννήθηκε στις 26-5-1983 και πρώτη του ομάδα είναι ο Ηρακλής.. Θεσ/νίκης στον οποίο ήταν στέλεχος τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2001-2002 και τον Ιανουάριο του 2003 μεταγράφηκε στην ομάδα Ήλτεξ Λύκοι και παρέμεινε στην ομάδα αυτή, Β’ Εθνική, μέχρι και το Δεκέμβριο του 2004. Επόμενος σταθμός της καριέρας του είναι ο Θερμαϊκός Θέρμης στον οποίο αγωνίζεται μέχρι τον Ιούνιο του 2006.
Στη συνέχεια μεταγράφεται στον ΠΑΣ Γιάννενα στον οποίο αγωνίζεται από τον Ιούνιο του 2007 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2008.
Από τον Ιανουάριο του 2009 και μέχρι το Δεκέμβριο του 2009 είναι παίκτης του Πυρσού Γρεβενών.
Από τον φετινό Ιανουάριο και μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 31-5-2010 αγωνίζεται στην Αναγέννηση Επανομής, ομάδα Γ’ Εθνικής.
Ο Γιάννης Σαμαράς έχει ύψος 1,85 και παίζει στη θέση του δεξιού μπακ-χαφ και έχει συνεργαστεί στον ΠΑΣ Γιάννενα με το σημερινό προπονητή του Πιερικού κ. Γιώργο Χατζάρα κάτι που μας λέει προφανώς πως είναι επιλογή του.
Ο νεοαποκτηθείς Γιάννης Σαμαράς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο.
 Ανανεώνει ο Γιώργος Τασίδης;
Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ήταν βασικός τα τελευταία χρόνια και του οποίους το συμβόλαιο λήγει το μήνα αυτό είναι πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πιερικό. Ο Γιώργος Τασίδης είχε στο χρονικό διάστημα που είναι στον Πιερικό πολύ καλή αγωνιστική παρουσία και είναι αλήθεια ότι ικανοποίησε τόσο τους προπονητές που είχε όσο τη Διοίκηση και τους φιλάθλους και οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι είναι πολύ κοντά στην ανανέωση και για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: