Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

play off -"Λευκή" ισοπαλία στην Κατερίνη - Πιερικός - ΟΦΗ 0-0 - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ - φωτο -Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΜΑΙΟΥ 2010
Φάση από τον αγώνα Πιερικός - ΟΦΗΙσόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι του Πιερικού με τον ΟΦΗ για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ. Οι παίκτες των δύο ομάδων έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να φτάσουν στη νίκη, όμως καμμία δεν κατάφερε να.. ..
φτάσει στο γκολ.
Το παιχνίδι είχε ρυθμό και ήταν καλό ποιοτικά. Ο Πιερικός είχε περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος αλλά ο ΟΦΗ είχε την πιο σημαντική καθώς στο 33' και σε φάση διαρκείας, ο Ογκουνσότο επιχείρησε σουτ, το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι του τερματοφύλακα Γουμάγια.
Το ματς ισορροπούσε σε τεντωμένο σχοινί σε όλη του τη διάρκεια με τις δύο ομάδες να διατηρούν την υπεροχή ανά διαστήματα και να προσπαθούν να μεταφέρουν το παιχνίδι προς την αντίπαλη περιοχή. Ωστόσο, οι Κρητικοί ήταν αυτοί που... πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο εντούτοις δεν πήραν κάτι περισσότερο από το βαθμό της ισοπαλίας.
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Τασίδης, Εξουζίδης, Γιαζιτζόγλου, Παντελιάδης, Μακρής (76' Φρέντερικς), Μαρτίνεζ, Πέντα (88' Γκουγκουλιάς), Θάνος, Ολγκίν (64' Ρέγες).
ΟΦΗ (Γιώργος Παράσχος): Βεζυρίδης, Κιάσσος, Πίτσος, Μπερτίν, Νατσούρας, Κάλαϊτζιτς, Κατσικογιάννης (67' Ζορμπάς), Πόποβιτς, Κωνσταντινίδης, Αγρίτης (83' Βλόνταρτσικ), Ογκουνσότο (90' Σταυρακάκης). 
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Γιώργος Παράσχος (τεχνικός ΟΦΗ): Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, και οι 2 ομάδες παλέψανε μέχρι το τέλος με πολύ πάθος για να μπορέσουν να πάρουν τη νίκη. Μπορεί να αισθανόμαστε λίγο πικραμένοι γιατί δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, δε μπορέσαμε όμως να φτάσουμε στο γκολ. Νομίζω όμως ότι ο Πιερικός μπορεί να σε προβληματίσει γιατί έχει ψηλά παιδιά και μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος σε πλάγια και στημένες φάσεις. Μακάρι να διατηρήσουμε την σημερινή απόδοση και το ρυθμό που είχαμε και να τερματίσουμε πρώτοι. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Σούλη Παπαδόπουλο και στον Πιερικό. Γενικά έμεινα ικανοποιημένος. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ξέρει να αμύνεται πάρα πολύ καλά, έχει όμως και εμπειρία στον επιθετικό τομέα. Περιορίζοντας τα ατού του Πιερικού, και προσέχοντας τις στημένες φάσεις, το μοναδικό που μας έλειψε ήταν το γκολ. Σημαντικό και καθοριστικό είναι το παιχνίδι της Τετάρτης, που αν το κερδίσουμε θα έχουμε τον πρώτο λόγο. Δεν έχουμε ακόμη την απαραίτητη διάρκεια, ο ρυθμός μας στο παιχνίδι όμως έχει αλλάξει σημαντικά.
Σούλης Παπαδόπουλος: Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Και οι δυο ομάδες παίξανε μέχρι το τέλος για τη νίκη. Και οι δυο ομάδες θέλανε να κερδίσουνε, αλλά και να μη χάσουν. Εμείς όταν ξεκινήσανε τα play off ήμασταν τελευταίοι, και ο ΟΦΗ πρώτος. Αυτή τη στιγμή ο ΟΦΗ είναι πρώτος, μαζί όμως με τον Πανσερραϊκό ενώ εμείς έχουμε πιάσει τον Εθνικό. Δε θέλω να παρεξηγηθώ με αυτό που θα πω γιατί φυσικά παίζουμε μόνο για τον εαυτό μας. Αν και οι άλλες ομάδες κάνουν ό,τι κι εμείς σήμερα, νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτά τα play off και μέχρι το τελευταίο παιχνίδι οι ομάδες να διεκδικούν την άνοδο. Το επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό είναι πολύ σημαντικό. Αν καταφέρουμε να το κερδίσουμε μπορεί να πάμε στην Κρήτη για να παίξουμε ένα παιχνίδι για το ποιος θα ανεβεί κατηγορία. Όπως είδατε κι ο Πιερικός είναι πάρα πολύ δυνατός. Στη διάρκεια του πρωταθλήματος χάσαμε δυο φορές από τον ΟΦΗ, ήμασταν όμως καλύτεροι από αυτόν. Ο ΟΦΗ σήμερα ήταν καλύτερος κι από τα δυο αυτά παιχνίδια. Φανταστείτε όμως πόσο καλύτεροι ήμασταν εμείς που δε χάσαμε. Συγχαρητήρια στον κόσμο και μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου. Αν ήταν άλλη ομάδα, ίσως στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΟΦΗ να μας σκότωνε. Παρ'όλα αυτά στα τελευταία λεπτά ψάξαμε το γκολ. Ο ΟΦΗ βέβαια είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες νωρίτερα, στη φάση με το δοκάρι αλλά και τη διπλή απόκρουση του Γουμάγια. Όσο για τις στημένες φάσεις, μπορεί να ήμασταν δυνατοί, αλλά πολύ δυνατός ήταν και ο ΟΦΗ σήμερα, ειδικά στα επιθετικά στημένα με τον Πόποβιτς. Από τη στιγμή που η διαφορά έμεινε στους 3 πόντους, αν ο ΟΦΗ φέρει μια ισοπαλία εντός έδρας, νομίζω ότι θα ανεβεί ο Πιερικός, εκτός αν μας κερδίσει στην Κρήτη. Επιπλέον πιστεύω θα κερδίσουμε άλλα παιχνίδια εμείς. Κανείς δε ξέρει τι θα γίνει. Ο ΟΦΗ ήταν πρώτος, τώρα όμως είναι μαζί με τον Πανσερραϊκό με τον οποίο παίζει την Τετάρτη. Όσο για τον κόσμο, φανταστείτε που θα ήμασταν αν ήταν μαζί μας, όπως σήμερα. Αν είχαμε σήμερα 300-400 άτομα, ο ΟΦΗ πιστεύω ότι θα κέρδιζε. Αν θέλετε τη γνώμη μου στην Κρήτη, ας μη χρίζεται ο ΟΦΗ φαβορί γιατί θα αγχωθεί. Για μένα φαβορί είναι ο Πιερικός. Είπαν ότι μπήκαμε στα play off απλά για να συμμετάσχουμε, όμως είδατε σήμερα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Έχουμε φιλοδοξίες και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Μακάρι και οι υπόλοιποι να παίξουν έτσι κόντρα στον ΟΦΗ. Όταν θα τελειώσουν τα play off, αν δεν είμαστε πρώτοι θα είμαστε δεύτεροι. Ο ΟΦΗ έχει την τύχη να έχει τον Γιώργο Παράσχο που είναι ένας έμπειρος προπονητής. Στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό που είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, ο ΟΦΗ θα έχει τη στήριξη του κόσμου αλλά και περισσότερο άγχος.
Παναγιώτης Ζορμπάς (ποδοσφαιριστής ΟΦΗ): Σήμερα έγινε ένα καλό παιχνίδι. Στο α' μέρος ήμασταν καλύτερο και πιο επικίνδυνοι. Χάσαμε 4-5 σημαντικές ευκαιρίες, παίξαμε δυνατά, για τη νίκη, αλλά δε μπήκαν οι ευκαιρίες. Πρέπει να συνεχίσουμε για να πάρουμε νίκες στα επόμενα παιχνίδια. Όσο για το ματς με τον Πανσερραϊκό, δεν έχουμε άγχος καθόλου. Το σημαντικό είναι να πάρουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας, και από κει και πέρα, ό,τι χρειάζεται εκτός. Ο Πιερικός έπαιξε αρκετά καλά, μακάρι να παίξει και στα επόμενα παιχνίδια έτσι, ώστε να κοντράρει και τις άλλες ομάδες.
Ρέγιες Βερντέχο (ποδοσφαιριστής Πιερικού): Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, μια καλή και δυνατή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Νομίζω ότι ο βαθμός είναι καλός. Τώρα πρέπει να πάμε στον Εθνικό και να κερδίσουμε. Είναι όλα τα παιχνίδια σημαντικά, προς το παρόν όμως, σκεφτόμαστε όμως μόνο το ματς με τον Εθνικό.

Κερδισμένοι Πανσερραϊκός και Θρασύβουλος
Νέο ενδιαφέρον απέκτησε η μάχη για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα μετά τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ. Ο Πανσερραϊκός... έπιασε στην πρώτη θέση τον ΟΦΗ και πολλά θα ξεκαθαρίσουν στο μεταξύ τους παιχνίδι την Τετάρτη στο Ηράκλειο.
Στα πλέι άουτ, ο Θρασύβουλος μπορεί να αισθάνεται λίγο πιο άνετα μετά την επιτυχία του σε βάρος του Ιωνικού.
H βαθμολογία των πλέι οφ
ΟΦΗ 4
Πανσερραϊκός 4
Εθνικός 1
Πιερικός 1
Η βαθμολογία των πλέι άουτ
Θρασύβουλος 5
Δόξα Δράμας 3
Ιωνικός 1
Ρόδος 1
(ΠΗΓΕΣ:novasports.gr,katerinisport,ΚΡΑΧΤΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: