Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Μεγάλη νικη του πιερικου στον Εθνικο Αστερα με 1-2 και ηττα της νεων με σκορ 2-1 - αποτελέσματα 9ης αγωνιστικής Β Εθνικής


ΚΥΡΙΑΚΗ 15-11-2009

Μεγάλη νίκη του Πιερικού στον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή με σκόρ 1-2, με γκόλ του Ολγκίν και του Τασίδη.Ενώ το νπρωί η ομάδα των νέων του Πιερικού, γνώρισε την πρώτη της ήττα με σκόρ 2-1

Ανατροπή και "διπλό" για τον Πιερικό!

Θάνος και Τασίδης πανηγυρίζουν Σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-1 πέτυχε ο Πιερικός στην Καισαριανή σε βάρος του Εθικού Αστέρα και βελτίωσε αισθητά τη θέση του στο βαθμολογικού πίνακα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Αθηναίοι προηγήθηκαν αλλά η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου... γύρισε το ματς και έφτασε στην επικράτηση.
Στο πρώτο ημίχρονο το ματς δεν ήταν καλό ποιοτικά, εντούτοις επετεύχθησαν δύο τέρματα. Η ομάδα της Καισαριανής κατάφερε να ανοίξει το ....σκορ στο 31' με πλασέ του Λουάμο αλλά η χαρά των "ερυθρόλευκων" κράτησε μόλις δώδεκα λεπτά αφού ο Ολγκίν με πλασέ ισοφάρισε.
Ο Πιερικός ήταν καλύτερος στην επανάληψη και διατήρησε την υπεροχή δημιουργώντας ευκαιρίες για γκολ, το οποίο και πέτυχε στο 69' ο Τασίδης με προβολή έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πέντα.
Παρά τις προσπάθειες των παικτών του Αντώνη Μανίκα, το σκορ δεν άλλαξε και οι Κατερινιώτες διατήρησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι τέλους.
novasports.gr
 ταΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 9ης αγωνισιτκής Β Εθνικής
Κέρκυρα-Αγροτικός Αστέρας 3-2 
Αιγάλεω-Ολυμπιακός Βόλου -

Εθνικός Αστέρας-Πιερικός 1-2
Παναιτωλικός-Διαγόρας Ρόδου 2-1
ΟΦΗ-Ηλιούπολη 1-0
Δόξα Δράμας-Θρασύβουλος Φυλής 4-3
Ρόδος-Πανσερραϊκός 2-3
Αναγέννηση Καρδίτσας-Ιωνικός 2-1
  
Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2009
Ωρα 8.00
Εθνικός Πειραιώς-Καλαμάτα


Δεν υπάρχουν σχόλια: