Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου


Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο


11-10_A2

Γεύμα στους δημοσιογράφους παρέθεσε ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Πιερίας, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την καλή συνεργασία που είχε μαζί τους καθ’ όλο το διάστημα που βρίσκεται στη συγκεκριμένη θέση.
Τα δύσκολα πάντως δεν ήρθαν ακόμα, καθόσον οι «κόντρες» τώρα θα αρχίσουν (σε καμιά 90αριά μέρες), καθότι η υποχρέωση του τύπου είναι μην λησμονεί. Εξάλλου αν λησμονούσε δεν θα ήταν «τύπος», αλλά πολιτικός.



Φουντώνουν οι εσωκομματικές διεργασίες της Νέας Δημοκρατίας και στο νομό μας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνεργάτες των υποψηφίων προέδρων βρέθηκαν και στο νομό μας το Σαββατοκύριακό και βολιδοσκόπησαν φίλους και… προθέσεις.
Πάντως τα στρατόπεδα είναι τρία και δεν έχουν σχέση με τους υποψήφιους προέδρους…
Το ένα είναι οι «φίλοι», το δεύτερο είναι οι «αντίπαλοι» και το τρίτο είναι οι «φίλοι υπό διαπραγμάτευση».
Μάλιστα το τελευταίο είδος, ευδοκιμεί περισσότερο από κάθε άλλο, αφού το συγκεκριμένο είδος δεν πρόκειται να υποστηρίξει έναν εκ των τριών υποψηφίων, αν δεν εξασφαλίσει προσωπικά οφέλη για την επόμενη μέρα.
Όπως συνηθίζεται αυτοί αναμένεται να είναι και οι «ρυθμιστές»…



Άμεση επανίδρυση της Νέας Δημοκρατίας ζητάει ο Αντώνης Σαμαράς, μόνο που δεν διευκρίνισε αν αυτή θα γίνει κατά το μοντέλο της επανίδρυσης του Κράτους, που επιχείρησε η προηγούμενη κυβέρνηση…



11-10_A4

Οδηγός του Παπανδρέου, είναι τα λάθη του Καραμανλή, λένε τα στελέχη του Πα.Σο.Κ…
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Σημίτης!



DIAMANTOPOYLOY_11-10Σοσιαλιστικότατο το ξεκίνημα της κ. Διαμαντοπούλου στο Υπουργείο Παιδείας!
Τους έβαλε στη θέση τους όλους εκείνους τους διαπλεκόμενους ωρομίσθιους καθηγητές της Ενισχυτικής Διδασκαλίας, που τα ‘καμναν πλακάκια με τους Διευθυντές και λυμαίνονταν τα κονδύλια της παιδείας, λαμβάνοντας μισθούς ίσαμε 350 ευρώ το μήνα (άσχεται αν του έπαιρναν με καθυστέρηση τριών και τεσσάρων μηνών, ή κι ενός χρόνου)
Βέβαια, είχαμε και παράλληλες απώλειες (τους μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων που περιμένουν να ξεκινήσουν τα δωρεάν φροντιστήρια, γιατί για τ’ άλλα δεν φτάνει η τσέπη του μπαμπά και της μαμάς) αλλά, χαλάλι. Πιάσαμε τουλάχιστον τα golden boys.



Επιβαλλόμενη διόρθωση:
Στο φύλλο της περασμένης Παρασκευής, σ’ αυτήν εδώ τη στήλη, είχαμε γράψει ότι ο δήμαρχος Λιτοχώρου αρνήθηκε (σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του) πως δίνει ο ίδιος τις βεβαιώσεις σε δημότες του για την ύπαρξη κτισμάτων προ του ’55 σε διάφορες εκτάσεις, μεταξύ των οποίων και δημοτικές (όπως τον κατηγορεί ο δημοτικός ο σύμβουλος Ν. Κουκουτάτσιος) κι ότι ισχυρίστηκε πως τις δίνουν οι υπηρεσίες.
Το οποίον δεν είναι ακριβώς αληθές και μας ζήτησε να διορθώσουμε διότι τον βάλαμε να … τα βάζει με τις υπηρεσίες.
Απλά (μας ξανάπε γιατί είχαμε ίσως παρακούσει) οι υπηρεσίες δίνουν βεβαιώσεις όταν υπάρχουν έγγραφα που το αποδεικνύουν, ενώ ο ίδιος δίνει βεβαιώσεις με τη μαρτυρία δυο γηραιοτέρων δημοτών που πιστοποιούν το λόγου το αληθές.
Αυτά, προς αποκατάσταση της αλήθειας των λεχθέντων του δημάρχου.
Ως προς την αλήθεια των γραφέντων από τον κ. Κουκουτάτσιο (περί ψευδομαρτύρων και συνενοχής του δημάρχου) εμείς δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε καμία βεβαίωση, αν δε μελετήσουμε έγγραφα και κιτάπια.



Κατέθεσα το βιογραφικό μου στην «ανοιχτή κυβέρνηση» (opengov. gr, κατά τη νέα κυβέρνηση που είναι κάργα αγγλομαθής) και περιμένω να διοριστώ γενικός γραμματέας σε κανα υπουργείο, σε καμιά περιφέρεια, όπου κάτσει τέλος πάντων.
Κι αν δε μου κάτσει ( 88 θεσούλες είναι μόνο κι αναμένεται να τις κυνηγήσουν πάνω από 5.000 νοματαίοι), θα χτυπήσω αλλού. Μέχρι το τέλος του χρόνου, λένε, θα αρχίσει παρόμοια διαδικασία για τις διοικήσεις οργανισμών και των νοσοκομείων.
Όχι τίποτις άλλο, αλλά οι άνθρωποι έχουν μπει σε μεγάλο κόπο, απ’ ό,τι φαίνεται, με όλη αυτή τη διαδικασία, μην τους απογοητεύσουμε
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: