Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Κώστας Δημόπουλος από το Λιτόχωρο : "Να μην αφήσουμε ούτε μία ψήφο να πάει χαμένη"

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009





Στην κεντρική πλατεία του Λιτοχώρου μίλησε σήμερα το μεσημέρι σε πολυπληθή συγκέντρωση ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Πιερίας Κώστας Δημόπουλος, ο οποίος αφού ανέλυσε την τρέχουσα πολιτική κατάσταση απευθυνόμενος προς τους συγκεντρωθέντες τόνισε : "Για το ΠΑΣΟΚ ήμασταν ένα κρατίδιο, εμείς όλοι ξεχασμένοι, τίποτα, στα χωράφια, στον Όλυμπο. Θαρρείς και το μεγαλύτερο σύμβολο του Ελληνισμού δεν είναι ο Όλυμπος". Επίσης τόνισε ότι "οι ημέρες είναι πολύ δύσκολες και θα πρέπει να καταβάλουμε όλοι μας προσπάθεια, για να μην αφήσουμε ούτε μία ψήφο να πάει χαμένη".

Για τον Νίκο Κάκκαλο

Αναφερόμενος στον πρώην βουλευτή της ΝΔ Πιερίας Νίκο Κάκκαλο είπε μεταξύ άλλων : "Ο εκλεκτός συμπατριώτης σας, ο Νίκος ο Κάκκαλος,
κινήθηκε πάντοτε με ειλικρίνεια, με καθαρότητα, με γλυκύτητα και με αλήθεια. Και όποιος παρεξηγήθηκε μαζί του υπήρξε θύμα της ειλικρίνειας του και τίποτα άλλο. Ευχαριστώ πολύ όσους στήριξαν τη Νέα Δημοκρατία και κοντά σε αυτούς και όσους δεν ήταν Νέα Δημοκρατία, αλλά επειδή τίμησαν το Νίκο τον Κάκκαλο ψήφισαν και Νέα Δημοκρατία. Τους καλώ όλους να με εμπιστευθούν, γιατί και μένα το γραφείο μου είναι το καφενείο. Δύο χρόνια από τότε που πήρα το χρίσμα ήμουν ανάμεσα στον κόσμο". Στη συγκέντρωση παρέστη και ο δήμαρχος Λιτοχώρου Σάκης Τσιφοδήμος μαζί με δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: