Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Νοσοκομείο Κατερίνης - ΔΕΙΤΕ ΞΕΦΤΙΛΑ!! "Ηταν παράδοση παραλαβή"- Εβαλαν όμως νταμπέλα εγκανίων και το όνομα του ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ!!

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009
Παραδόθηκε το νέο νοσοκομείο Κατερίνης Παράδοση παραλαβή του νέου νοσοκομείου Κατερίνης, πραγματοποίησε την Παρασκευή ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δημήτρης Αβραμόπουλος σε πανηγυρική ατμόσφαιρα. Τον κο Αβραμόπουλο ξενάγησε στους χώρους του νοσοκομείου, ο διοικητής του νοσοκομείου, Δημήτρης Παπαδημόπουλος, παρουσία των βουλευτών του νομού και φορέων. (ΠΗΓΗ ΔΙΟΝ)
ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΧΤΗ. Να με συμαπθάτε φίλοι της ΔΙΟΝ τηλεορασης, αλλά δέν ήταν "παρουσία των βουλευτών" , αλλά ήταν παρουσία βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και όλου του κομματικού μηχανισμού, που προβάλλεται απο το κανάλι Σας, προκλητικά θάλεγα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!!


Ολοι ζούμε σε αυτή την πόλη και το Νομό.Ξέρουμε.Θυμόμαστε! Ξέρουμε τί έγινε παλιότερα.Ξέρουμε τί έπραξε η κυβέρνηση. Θάεθελα νάξερα. Ηταν παράδοση και παραλαβή; ή ήταν εγκαίνια;Σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις όλων ήταν και απο το ρεπορτάζ, ήταν παράδοση και παραλαβή.Τότε γιατί αυτή η πλάκα που τοποθετήθηκε στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ;Για να προλάβει ο Αβραμποπουλος να "χώσει " τη μούρη του και το όνομά του εκεί;Μήπως τα πραγματικά εγκαίνια θα γίνουν απο την επόμενη κυβέρνηση;Γιατί δέν περίμεναν να γίνουν μετά τι εκλογές κανονικά εγκαίνια όταν είναι έτοιμο το Νοσοκομέιο να λειτουργήσει; ;μήπως επειδή γνωρίζουν ότι δέν θα είναι κυβέρνηση;
Αλλά ένα πο τα πολλά ψέμματα της κυβέρνησης! Είναι μεγάλο ψέμμα αυτο που γράφει ηπλάκα στο Νοσοκομείο, αυταπόδεικτο απο την επίσημη εκδήλωση.Νομίζετε με τέτοια κόλπα θα πείσετε τους πολίτες της Πιερίας.
Λίγο τσίπα, "εσείς που είστε ειλικρινείς με το λαό"!!!!

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: