Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΕΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αρνήθηκε ο Εβερτ να είναι υποψήφιος...

sabbato 19 Σεπ 2009

http://press-gr.blogspot.com/2009/09/blog-post_4339.html

Εκδίδει ανακοίνωση από ώρα σε ώρα. Νέο ράπισμα στον Καραμανλή μετά τον αποκλεισμό του Π. Δούκα από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.
.
Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
.
Νέο σοβαρό πλήγμα για τον Κ. Καραμανλή. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Press-gr, ο Μιλιτάδης Εβερτ τον ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα ότι αρνείται να συμμετέχει στις εκλογές και ως εκ τούτου να μπει επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Μέσα στις επόμενες ώρες μάλιστα αναμένεται δήλωση του Μ. Εβερτ με την οποία θα κάνει γνωστό ότι δεν δέχεται την "τιμητική πρόταση" που του έγινε να ηγηθεί και πάλι του ψηφοδελτίου Επικρατείας.
Αντίθετα με όσα λέγονταν τις προηγούμενες μέρες, ο Μ. Εβερτ ενοχλήθηκε έντονα - κατά τις πληροφορίες- από την αντιμετώπιση που είχε ο (γαμπρός του) Πέτρος Δούκας και τον αποκλεισμό του από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Επίσης ο Μ. Εβερτ φέρεται να μην ήθελε επ' ουδενί να δοθεί η εντύπωση ότι υπήρξε από πλευράς του οποιαδήποτε "συναλλαγή" ή ότι "πούλησε" τον γαμπρό του για να είναι αυτός πάλι υποψήφιος.
Σημειώνεται ότι την πρόταση στον πρώην πρόεδρο της ΝΔ να είναι πάλι επικεφαλής στο Επικρατείας την είχε κάνει ο ίδιος ο Κ. Καραμανλής όταν τον επισκέφθηκε προ ημερών στο Πικέρμι. Τότε ο Μ. Εβερτ είχε απαντήσει θετικά αλλά οι εξελίξεις που μεσολάβησαν τον οδήγησαν στην απόφαση να αρνηθεί.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για το Πετρο ρε γαμωτο!!!!!!!!