Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Τα δημοφιλέστερα βίντεο της εβδομάδας στο YouTube Τι «κλίκαραν» οι χρήστες του Διαδικτύου την τελευταία εβδομάδα

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009
Web-Only

Δείτε τα πιο δημοφιλή βίντεο της εβδομάδας στο YouTube, σύμφωνα με τα hits στην ιστοσελίδα. Στην πρώτη θέση βρίσκονται οι θεαματικοί Acrodunk από το «Αμερική έχεις ταλέντο» και ακολουθούν η Σούζαν Μπόιλ - σίγουρα την θυμάστε - που μεταμορφώνεται σε κύκνο και ένα εντυπωσιακό τρακάρισμα ... με άλογο.


Πιο διασκεδαστικοί δεν γίνεται
Πάντρεψαν το μπάσκετ με τον χορο.Το αποτέλεσμα, όπως θα διαπιστώσετε, είναι εντυπωσιακό. Οι Acrodunk, που εμφανίστηκαν στο τηλεοπτικό σόου «Αμερική έχεις ταλέντο», κάνουν πράγματα και θαύματα επί σκηνής. Καρφώνουν, χορεύουν, κάνουν ακροβατικά μα, το πιο σημαντικό, ξέρουν να διασκεδάζουν το κοινό. Απολαύστε τους.


Πως ένα ασχημόπαπο μεταμορφώνεται σε κύκνο
Την κυρία την θυμάστε; Ναι, είναι η Σούζαν Μπόιλ, που είχε μαγέψει κοινό και κριτική επιτροπή στο «Βρετανία έχεις ταλέντο». Αυτή που μόλις πάτησε το πόδι της στη σκηνή, κάποιοι άρχισαν να κάνουν ειρωνικά σχόλια για την εμφάνισή και την σιλουέτα της. Ε, λοιπόν, δείτε πως το «ασχημόπαπο» για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης μεταφορφώθηκε σε κύκνο. Και μετά λένε ότι το μακιγιάζ δεν είναι τέχνη.


Μετωπική... με άλογο
Οδηγείς αμέριμνος στο δρόμο. Και ενώ έχεις βάλει δυνατά τη μουσική και κάνεις σχέδια για το πώς θα περάσεις την ημέρα σου, κοιτάς μπροστά σου και τι βλέπεις; Τρία άλογα να έρχονται κατά πάνω σου. Αν είναι ποτέ δυνατόν, λες από μέσα σου. Νομίζεις ότι είναι οφθαλμαπάτη, αλλά όταν το άλογο περνά πάνω από το αμάξι σου, συνειδητοποιείς ότι είσαι από τους πιο άτυχους οδηγούς του πλανήτη.


Την έκαναν ζόμπι
Η διακωμώδηση των διάσημων είναι από μια τις αγαπημένες ασχολίες των χρηστών του YouTube. Σειρά είχε η τραγουδίστρια Taylor Swift, που κάποιοι είχαν την ιδέα να την μεταμορφώσουν σε ζόμπι. Αν και αποκρουστικό σε πολλά σημεία το βίντεο, ήταν από τα πιο δημοφιλή της εβδομάδας. Περίεργοι που είναι οι χρήστες του YouTube.

Δεν υπάρχουν σχόλια: