Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

ΡΑΓΚΟΥΣΗς ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΓΙΑ ΖΙΜΕΝΣ


ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009
Έντονη πολιτική αντιπαράθεση μετά την επιστολή ΠΑΣΟΚ προς τον συνήγορο του Μιχ. Χριστοφοράκου, με την οποία απαίτησε να δοθούν στοιχεία και αποδείξεις για τα όσα ισχυρίστηκε για το ΠΣΟΚ.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ, δεν θα απαντήσει στο αίτημα του ΠΑΣΟΚ είτε άλλων πολιτικών κομμάτων. Και ο Γιάννης Ραγκούσης επανήλθε πρίν απο λίγο στο θέμα στην εκπομπή του ΜΕΓΑ και λέγοντας " ότι στο ΠΑΣΟΚ θέλουμε να λάμψει η αλήθεια, γιατί δέν μας δίνει τα στοιχεία και επιφυλάχτηκε δηλώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ μέχρι και τη δικαιοσύνη θα φτάσει και θα στραφεί εναντίνο του Χριστοφοράκου", κατηγόρησε δέ την κυβέρνηση ότι εκείνο που την ενδιέφερε ώς τώρα ήταν η συγκάλυψη γιαυτό και η επίμονη άρνησή της να εξαστεί το θέμα απο τη βουλή, μείς στο ΠΑΣΟΚ επίπε ο Γιάννης Ραγκούσης επιμένουμε όλα στο φώ, όχι στα λόγια αλλά στην πράξη, να δοθούν στοιχεία και άν υπάρχουν θα το δεχτούμε ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε με το θέμα αυτό, για να μήν υπάρχουν στίγματα στο πολιτικό τοπίο".
Η ηγεσίασ της ΝΔ πρέπει να σιωπήσουν και να μήν βρίσκουν πρόσχημα ότι ανοίγουμε κουβέντα με υπόδικους, εμείς αναζητούμε στοιχεία για όλους άνα υπάρχουν... εφόσον δέν υπάρχουν... πρέπει να μήν λασπώνει το ΠΑΣΟΚ....
Ας κάνει το ίδιο και η ΝΔ, αφού ισχυρίζεται ότι δέν ουδεμία σχέση.....
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: